Cazare Magura | Oferte cazare Magura | Hoteluri Pensiuni Vile Magura | Accommodation Magura

Orasul Bacau | Oferte Cazare Bacau | Harta Bacau | Bacau Accommodation
Cazare Romania > Moldova > Judetul Bacau > Cazare Magura


 
 

Cazare Magura

Oferte Magura 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Magura, Localitatea Magura, DN 11 Bacau - Brasov, Km 10

Avem placerea de a va prezenta o oferta in ceea ce priveste cazarea intr-unul dintre cele mai atractive hoteluri din Moldova , situat pe drumul national DN11 la 10 km de municipiul Bacau in directia Brasov. Ideal amplasat intr-un cadru natural, Hotelul Magura Verde , departe de forfota specifica unui oras, ofera tot ce isi poate dori un orasean satul...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Magura, Bacau-Brasov Dn 11 Km 15 com.

Oferind un restaurant , Pensiunea Cattaleya este situata în Sarata . Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil . Fiecare camera este dotata cu un televizor , aer condiționat și un balcon , precum si cu baie privata. La Pensiunea Cattaleya veți mai gasi o...

Informatii
 
     
 
 

Comuna Magura face parte din Judetul Bacau si se afla situata in partea de vest a acestuia, intre longitudinea estica 2655` si latitudinea nordica de 4634`. Municipiul Bacau ocupa zona larga de confluenta a raului Bistrita cu raul Siret. La nord de comuna Magura se invecineaza cu comuna Margineni, la vest cu comuna Strugari, la sud cu comuna Luizi Calugara si la nord cu orasul Bacau prin cartierul C.F.R.

Legaturile comunei se fac de preferinta cu drumurile care leaga comuna de municipiul Bacau de-a lungul paraului Negel, precum si prin drumul national Onesti Bacau. Suprafata comunei este de 2407ha. Zona locuita se insira de-a lungul vaii, formata de paraul Negel dar cuprinde si zone laterale ale satelor componente.

Comuna Magura este formata din satele: Magura, Crihan, Dealu Mare, Sohodol si Osebiti. Acesta din urma s-a contopit cu satul Magura formand localitatea de resedinta a comunei. Vetrele acestor sate se intind pe o suprafata de 259ha.