Cazare Moinesti | Oferte Cazare Hoteluri Pensiuni Vile Moinesti 2022

Cazare Moinesti 2022 | Orasul Moinesti Vile Pensiuni Hoteluri | Obiective turistice Moinesti | Moinesti Accommodation
Cazare Romania > Moldova > Judetul Bacau > Cazare Moinesti


 
 

Cazare Moinesti

Oferte Moinesti 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Moinesti, Strada Vasile Alecsandri, bloc A2-2

Informatii

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Moinesti, Str. Libertatii, nr. 44

Pensiunea Royal se afla într-o zona linistita din orasul Moinesti si ofera un restaurant care servește preparate din bucataria româneasca și internaționala, un bar și Wi-Fi gratuit. Camerele spațioase de la Pensiunea Royal ofera balcon cu vedere la gradina și la oraș, TV cu ecran plat și baie....

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Moinesti, Str. General Nicolae Sova, nr. 15

Oferta de cazare la pensiunea Parcul cu Pini din Moinesti, judetul Bacau, cuprinde 6 camere cu pat dublu, o camera single si 4 camere cu doua paturi. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, telefon si televizor si personalul calificat se ocupa permanent de deservire si menaj. Accesul turistilor cu animale de companie este permis. Pensiunea...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Moinesti, Strada General Nicolae Sova, nr. 13a

Complexul Parc Pini ofera cazare în Moinesti. Proprietatea pune la dispoziție acces WiFi gratuit și un restaurant. Oaspeții au la dispoziție o sala de jocuri si un bar. Se ofera parcare privata gratuita. Toate camerele sunt dotate cu TV prin cablu. Fiecare camera are baie privata sau comuna cu articole de toaleta gratuite.

Informatii
 
     
 
 

Municipiul Moinesti se afla in nord-vest judetului Bacau, in bazinul mijlociu al sistemului de rauri Trotus-Tazlau. Pe teritoriul Moinestiului, in zona sa centrala, se intersecteaza paralela de 46 g si 26 min. latitudine nordica cu meridianul de 26 g si 29 min. longitudine estica.

Municipiul Moinesti este situat pe drumul national 2G pe lungime de cca. 9 km de la intrarea in Gazarie dinspre Bacau, pana la iesirea din Vasaiesti, spre Comanesti.

Localitatea Moinesti se afla la o distanta de 48 km de Bacau, 8km de Comanesti, 30 km de Tg. Ocna si 46 de Onesti. Orasul este situat intr-o zona cu bogate resurse naturale (petrol, carbune, ape minerale).

Suprafata intregului teritoriu administrativ al municipiului moinesti a inglobat de-a lungului timpului, o serie de sate din jur : Gazarie si Lunca in 1921, Vasaiesti si Hangani in 1931 si Lucacesti in 1964. Un document din 15.12.1442 mentioneaza satul Lucacesti ca fiind prima asezare din tara noastra in care se mentioneaza de existenta petrolului.

In perspectiva, Moinestiul are sanse reale de a se alinia in randul statiunilor balneoclimaterice. Cele 10 izvoare cu ape minerale din Parcul Bailor Moinesti, cantonate pe senalul paraului Gazu, precum si microclimatul ozonat al zonei, lipsit de pulbere nociva, insotite de frumusetile reliefului si florei locale, pledeaza pentru statutul de statiune balneoclimaterica.

Pe langa toate acestea, municipiul Moinesti cunoaste o intensa viata spirituala si sportiva, precum si o dezvoltare continua a institutiilor scolare, judectoresti, bancare si turistice. Ca atare, municipiul are certe perspective de dezvoltare urbanistica, economica si turistica, devenind un centru balneoclimateric important, preferat de bolnavii autohtoni, dar si de cei din alte localitati ale tarii sau din strainatate.