Cazare Moinesti | Oferte Cazare Hoteluri Pensiuni Vile Moinesti 2017

Cazare Moinesti 2017 | Orasul Moinesti Vile Pensiuni Hoteluri | Obiective turistice Moinesti | Moinesti Accommodation

> > >


 
 

Cazare Moinesti

Oferte Moinesti 2017 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Moinesti, Str. Libertatii, nr. 44

Pensiunea Royal se află într-o zonă liniştită din oraşul Moineşti şi oferă un restaurant care servește preparate din bucătăria românească și internațională, un bar și Wi-Fi gratuit. Camerele spațioase de la Pensiunea Royal oferă balcon cu vedere...

Informatii

Cazare Moinesti, Strada General Nicolae Sova, nr. 13a

Complexul Parc Pini oferă cazare în Moineşti. Proprietatea pune la dispoziție acces WiFi gratuit și un restaurant. Oaspeții au la dispoziție o sală de jocuri şi un bar. Se oferă parcare privată gratuită. Toate camerele sunt dotate cu TV prin cablu. Fiecare cameră are baie...

Informatii
 
     
 
 

Municipiul Moinesti se afla in nord-vest judetului Bacau, in bazinul mijlociu al sistemului de rauri Trotus-Tazlau. Pe teritoriul Moinestiului, in zona sa centrala, se intersecteaza paralela de 46 g si 26 min. latitudine nordica cu meridianul de 26 g si 29 min. longitudine estica.

Municipiul Moinesti este situat pe drumul national 2G pe lungime de cca. 9 km de la intrarea in Gazarie dinspre Bacau, pana la iesirea din Vasaiesti, spre Comanesti.

Localitatea Moinesti se afla la o distanta de 48 km de Bacau, 8km de Comanesti, 30 km de Tg. Ocna si 46 de Onesti. Orasul este situat intr-o zona cu bogate resurse naturale (petrol, carbune, ape minerale).

Suprafata intregului teritoriu administrativ al municipiului moinesti a inglobat de-a lungului timpului, o serie de sate din jur : Gazarie si Lunca in 1921, Vasaiesti si Hangani in 1931 si Lucacesti in 1964. Un document din 15.12.1442 mentioneaza satul Lucacesti ca fiind prima asezare din tara noastra in care se mentioneaza de existenta petrolului.

In perspectiva, Moinestiul are sanse reale de a se alinia in randul statiunilor balneoclimaterice. Cele 10 izvoare cu ape minerale din Parcul Bailor Moinesti, cantonate pe senalul paraului Gazu, precum si microclimatul ozonat al zonei, lipsit de pulbere nociva, insotite de frumusetile reliefului si florei locale, pledeaza pentru statutul de statiune balneoclimaterica.

Pe langa toate acestea, municipiul Moinesti cunoaste o intensa viata spirituala si sportiva, precum si o dezvoltare continua a institutiilor scolare, judectoresti, bancare si turistice. Ca atare, municipiul are certe perspective de dezvoltare urbanistica, economica si turistica, devenind un centru balneoclimateric important, preferat de bolnavii autohtoni, dar si de cei din alte localitati ale tarii sau din strainatate

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip