Cazare Pogoanele | Oferte cazare Pogoanele | Hoteluri pensiuni vile Pogoanele

Pogoanele Accommodation | Pogoanele Cazare | Cazare Hotel Pensiune Pogoanele
Cazare Romania > Muntenia >


 
 

Cazare Pogoanele

Oferte Pogoanele 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Aceasta sectiune nu are unitati de cazare inscrise !

Daca sunteti proprietarul unui hotel, pensiuni sau vile din si doriti inscrierea in portalul de promovare turistica www.tourismguide.ro accesati pagina Inscrie-te acum !

Pentru a venii in sprijinul echipei TourismGuide de a dezvolta si promova impreuna cat mai eficient localitatea, puteti trimite informatii si poze pe adresa de email: admin@tourismguide.ro

Orasul Pogoanele este situat in judetul Buzau, in vestul Campiei Baragan, la o altitudine de 65-75 m, la 38 km sud-est de municipiul Buzau. Declarata oras in 1989, localitatea Pogoanele are in prezent aproximativ 7750 locuitori si o localitate in subordine administrativa.

Localitatea Pogoanele este relativ noua fiind infiintata in a doua jumatate a secolului XIX pe domeniul mosierului Costea Musceleanu. Acesta si-a vandut o parte din pamanturi taranilor din localitatile adiacente ca urmare a unei legi din 1853 care prevedea ca aceia din clacasi care pot cumpara nu mai putin de 5 pogoane de pamant devin oameni liberi.
Localitatea infiintata a purtat o perioada numele de Tuguiatu-Pamanteni iar apoi Tuguiatu-Pogoanele pentru ca in final sa ramana doar Pogoanele.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip