Cazare Moacsa | Oferte cazare Moacsa | Hoteluri Pensiuni Vile Moacsa | Accommodation Moacsa

Cazare in Moacsa | Oferte Cazare Hoteluri Vile Pensiuni Moacsa | Fotografii imagini Moacsa
Cazare Romania > Tinutul Secuiesc > Judetul Covasna > Cazare Moacsa


 
 

Cazare Moacsa

Oferte Moacsa 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 5 stele Vezi pe Harta

Cazare Moacsa, DN 11, nr. 360

Situat în micul sat Moacșa și înconjurat de o grădină mare, cu o terasă la soare , Conacul Benke dispune de un centru spa , un restaurant și un serviciu de închiriere de biciclete . Casa de oaspeți oferă camere cu aer condiționat , cu Wi-Fi gratuit și un TV cu ecran plat prin...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Moacsa, Str. Principala, nr. 354

Situată în localitatea Moacșa din județul Covasna, White Villa - Transylvania are balcon și vedere la lac. Această vilă se află la 43 km de Balvanyos, iar oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi și parcare privată. Vila este prevăzută cu 2 dormitoare,...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Moacsa, Str. Besenyo, nr. 525

Informatii
 
     
 
 

Comuna Moacsa are in componenta 4 sate: satul Moacsa si Eresteghin, satul Dalnic si Padureni. Satul Eresteghin a disparut ca sat, si urmare a centralizarii si infiintarii judetelor, s-a contopit cu satul Moacsa, resedinta de comuna.

Comuna Moacsa este situata in partea centrala a judetului Covasna, de-a lungul arterei principale de circulatie DN nr.11 Brasov - Tg. Secuiesc - Bacau, la o distanta de 15 km de resedinta de judet, municipiul Sf. Gheorghe si la distanta de 20 km de mun. Tg. Secuiesc; la 2 km de localitatea Moacsa se afla o statie CFR, pe linia Sf. Gheorghe - Bretcu.

Teritoriul comunei se invecineaza la sud cu comunele Reci si Borosneul Mare, la nord-est comuna Cernat, iar la vest comuna Ghidfalau. Este asezata intre paraul Padureni si Dalnic, care se varsa la sud in raul Negru.

Relieful din zona comunei Moacsa se incadreaza in zona depresiunii interne a curburii muntilor Carpati, hotarul de nord-vest fiind alcatuit de muntii Bodoc.Zona in care este amplasata comuna Moacsa se caracterizeaza printr-un climat temperat-continental, cu temperaturi si precipitatii medii.

Lacul Moacsa - Padureni constituie unul din punctele turistice cel mai cautat din judetul Covasna.