Cazare Reci Covasna | Oferte cazare Reci | Hoteluri Pensiuni Vile Reci | Accommodation Reci

Cazare in Reci | Oferte Cazare Hoteluri Vile Pensiuni Reci | Fotografii imagini Reci
Cazare Romania > Transilvania > Judetul Covasna > Cazare Reci


 
 

Cazare Reci

Oferte Reci 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Cazare Reci, Str. Principala, nr. 511

Nyíres Panzió este amplasat în Reci și are o grădină. Este disponibil un Wi-Fi gratuit și se oferă parcare în incintă. Unitățile din pat și micul dejun sunt dotate cu un TV cu ecran plat. Camerele selectate au, de asemenea, o chicinetă cu un cuptor cu microunde și...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Reci, Reci, nr 268

Pensiunea Redfox se afla in adancul padurii de mesteceni si al rezervatiei naturale de la Reci , in mijlocul unei pajisti minunate. Cladirea a fost construita in 1975 intr-un stil traditional vanatoresc, in beneficiul fostului dictator Nicolae Ceausescu. Oaspetii nostri pot beneficia de programe bogate incepand cu plimbarea de identificare a...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Reci, Reci, Zona Lacurilor, Zona de Agrement

Pensiunea Palma este situata in zona lacurilor din localitatea Reci la 18km de statiunea Covasna si 15km de Sfantu Ghoerghe, resedinta judetului. Zona ofera posbilitati de agrement nautic (plimbari cu barca, plaja, innot), dar si pescuit sportiv, drumetii in rezervatia naturala de mesteceni (unica in Europa) cu o fauna deosebita porci mistreti si...

Informatii
 
     
 
 

Comuna Reci este situata in judetul covasna si are in componenta sa urmatoarele localitati: Comalau, Aninoasa, Saciova si Bita, cu o populatie de 2371 locuitori.

Ca un scurt istoric se poate spune ca, pe malul stang al raului Negru se aseaza un deal rotund numit Dobolyka, pe care s-a construit in sec.al XIII-lea o biserica reformata, in jurul careia s-a infiintat asezarea secuiasca Reci.

Denumirea localitatii provine din numele unui conducator roman, Retius. In anul 1567 este inregistrat sub numele Relthy, cu 17 numere de casa. Intre anii 1615-1716 localitatea capata o semnificatie istorica deosebita, deoarece aici s-au tinut de 9 ori adunari generale ale judetului Trei Scaune, actual Covasna. In prezent este cunoscut sub numele de Reci.

Comuna Reci, are un valoros potential turistic, cu monumente arheologice, arhitecturale, cu raritati naturale, cu statiune turistica si cu alte constructii importante.

Dintre monumentele arheologice, arhitecturale importante, amintim: Biserica reformata din sec. al XIII-lea, reconstruita in anul 1515, Conacul Antos din sec. al XIX-lea, de unde provine si denumirea Scolii Generale Reci, Conacul Gazda Gabor din sec.al XVIII-lea, Casa Salamon din sec.al XVIII-lea, Moara taraneasca din sec. al XIX-lea, Castru militar din sec. al II-lea si al III-lea, Telek - o asezare din epoca neolitica sec. al III-IV- lea.