Cazare Intorsura Buzaului | Oferte cazare Intorsura Buzaului | Hoteluri Pensiuni Vile Intorsura Buzaului

Cazare in Intorsura Buzaului | Oferte Cazare Hoteluri Vile Pensiuni Intorsura Buzaului | Fotografii si imagini
Cazare Romania > Tinutul Secuiesc > Judetul Covasna > Cazare Intorsura Buzaului


 
 

Cazare Intorsura Buzaului

Oferte Intorsura Buzaului 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Cazare Intorsura Buzaului, Strada Floroaia Mare, nr. 290B

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Intorsura Buzaului, Str. Zorilor, nr. 6

Pensiunea se afla la iesirea din orasul Intorsura Buzaului catre Buzau, la o distanta de 100-150 de metri de drumul principal (DN 10), amplasata langa albia raului Buzau, intr-un peisaj placut care iti ofera un aer curat de munte si un ambient de relaxare si odihna. Pensiunea este formata din doua vile, o vila dispune de cinci camere duble dotate...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Intorsura Buzaului, Strada Bradet, nr. 129

Oferind un restaurant , Pensiunea Beatrice este situata în Întorsura Buzăului . Acces gratuit la WiFi este disponibil . La Pensiunea Beatrice veți mai găsi o recepție deschisă 24 de ore pe zi , o grădină și facilități de...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Intorsura Buzaului, Bradet, Intorsura Buzaului

Casa Brădet oferă un restaurant cu terasă, precum şi o sală de jocuri cu biliard, darts şi tenis de masă. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga clădire. Camerele de la Casa Brădet includ o baie privată, o zonă de relaxare cu TV, un frigider şi un...

Informatii
 
     
 
 
Orasul Intorsura Buzaului este situat in estul judetului Covasna, avand ca vecini la Nord-Est comuna Barcani, la Sud-Est comuna Sita Buzaului, la Sud - comuna Vama Buzaului, la Nord - comunele Teliu si Dobarlau.

Intorsura Buzaului se situeaza la altitudinea de 700 m, de-a lungul DN 10 si a raului Buzau, la poalele muntilor Ciucas, in interiorul arcului carpatic. Impreuna cu comunele Sita Buzaului, Vama Buzaului, Barcani, formeaza Depresiunea Buzaielor.

Intorsura Buzaului este amplasat la o distanta de 42 km de municipiul Brasov, 51 km de municipiul de resedinta de judet Sfantu Gheorghe si 114 km de municipiul Buzau.

Orasul Intorsura Buzaului poate fi considerata un pol al frigului, intrucat 6 luni din 12 este iarna, inregistrandu-se foarte des cele mai scazute temperaturi din tara. Conditionat de traditie si cadrul natural, precum si de aspectul climatic si relief, preocuparea de baza a locuitorilor a fost cea de exploatare si valorificare a masei lemnoase din versantii muntosi si pasuni.

Orasul Intorsura Buzaului, s-a dezvoltat in cursul anilor datorita intreprinderilor existente aici, care au absorbit in timp aproape intreaga populatie activa a localitatii.

Intorsura Buzaului dispune de o suprafata arabila de 753 ha. Pe raza localitatii se cultiva in general cartoful, o pondere mai mica avand-o porumbul, trifolienele, legumele, sfecla furajera, etc. Recoltele sunt in general mici intrucat calitatea solului este slaba.

Orasul Intorsura Buzaului are un numar de 1795 case proprietate privata si un numar de 12 blocuri de locuinte cu 39 scari si 690 apartamente, din care 635 proprietate personala si, 55 apartamente din fondul locativ de stat. Din anul 1990 si pana in anul 1998, s-a construit un singur bloc cu 16 apartamente destinat familiilor tinere. In momentul de fata exista in constructie un bloc cu 12 apartamente, destinat tot pentru familiile tinere.

Orasul Intorsura Buzaului este usor accesibil datorita cailor de comunicatie care-l strabat atat rutier cat si feroviar. Accesul la reteaua de drumuri se face prin intermediul DN 10 - Brasov - Buzau. Avem legatura feroviara si cu municipiul Brasov.