Cazare Targu Secuiesc | Oferte cazare Targu Secuiesc | Hoteluri Pensiuni Vile Targu Secuiesc

Targu Secuiesc | Oferte Cazare Targu Secuiesc | Targu Secuiesc obiectiv turistic | Cazare Targu Secuiesc
Cazare Romania > Tinutul Secuiesc > Judetul Covasna > Cazare Targu Secuiesc


 
 

Cazare Targu Secuiesc

Oferte Targu Secuiesc 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Targu Secuiesc, Str. Udvarter, nr. 23, 1

Informatii

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Targu Secuiesc, Str. Abatorului 11 A

Hotelul Atrium se afla într-o zona linistita din Târgu Secuiesc si ofera camere cu minibar. Restaurantul hotelului serveste preparate culinare românesti si internationale. Oaspetii pot face miscare la sala de sport a hotelului sau se pot relaxa la sauna si în cada cu hidromasaj. Toate camerele au televizor cu ecran plat,...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Targu Secuiesc, Str. Dozsa Gyorgy, nr. 24

Pensiunea Cupidon va asteapta intr-un mediu elegant, modern si confortabil. Restaurantul si barul pensiunii va sta la dispozitia Dvs. pentru a face ca sederea Dvs. sa fie si mai placuta. Pensiunea Cupidon prin serviciile sale este alegerea potrivita pentru a satisface nevoile Dvs.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Targu Secuiesc, Piata Gabor Aron, nr. 19

Pensiunea Voros se afla in centrul istoric al orasului, intr-o cladire monument istoric numita si Casa Voros , construita in secolul al XVIII-lea. Mobilierul pensiunii pastreaza stilul secolelor XVIII - XIX, stil regasit in toata zona. Capacitatea maxima de cazare a Pensiunii Voros este de 16 persoane structurate in cele 5 spatii de cazare: 4...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Targu Secuiesc, Str. Fortyogo, Nr. 13

Casa Fortyogo ofera Wi-Fi gratuit în toate zonele, o recepție deschisa nonstop și o gradina cu zona de gratar. Fiecare camera de la Casa Fortyogo are TV prin cablu și vedere la gradina. Baia este comuna, iar articolele de toaleta sunt disponibile gratuit. Proprietatea ofera parcare privata gratuita.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Targu Secuiesc, Str. Bem Jozsef, nr. 32

Villa Westfalia Guest House se află în Tîrgu Secuiesc, judeţul Covasna, la 32 km de Slănic-Moldova, şi oferă facilităţi de grătar și un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot savura băuturi la   bar. Accesul   WiFi   în întreaga proprietate și...

Informatii
 
     
 
 

Cazare Targu Secuiesc - Oferte cazare in Targu Secuiesc - Accommodation Targu Secuiesc

Municipiul Targu Secuiesc a fost de-a lungul secolelor una din cele mai insemnate centre ale industriei breslase si un targ vestit din zona. Cu 590 ani in urma, de cand avem prima mentiune documentara a municipiului, a fost deja centru economic si administrativ al scaunului Kezdi.

La inceputul secolului al XV-lea a obtinut numeroase privilegii din partea regelui Sigismund de Luxemburg si apoi din partea principilor Transilvaniei. Acestea au inlesnit inflorirea mestesugarilor si a comertului.

Zona Targu Secuiesc cuprinde orasul Targu Secuiesc cu cele doua sate apartinatoare Lunga si Tinoasa, precum si 10 comune: Moacsa, Sanzieni, Poian, Lemnia, Bretcu, Ojdula, Ghelinta, Catalina, Cernat, Turia.

Targu Secuiesc este un oras cu 24.000 de locuitori, situat la altitudinea de 565 m, ocupa o terasa ampla pe dreapta raului Turia in apropiere de confluenta acestuia cu Casinul si raul Negru; asezat in depresiunea cu acelasi nume, orasul Targu Secuiesc este ferit de curentii foarte puternici si are totodata un cadru natural foarte placut, fiind marginit de m-tii Vrancei la est si de m-tii Bodoc la vest.

Orasul se afla pe teritoriul judetului Covasna in partea de N-E al acestuia. Dupa municipiul Sf. Gheorghe, este cel mai mare oras din judet. Impreuna cu cele 10 comune adiacente constituie o zona unitara, care grupeaza 25% din populatia judetului, respectiv 58.223 locuitori, dintre care 40% in oras si 60% in comune. Comunele sunt situate in jurul orasului la distante cuprinse intre 2 si 20 km.

La nivel de oras exista teren aflat in proprietatea statului pentru o eventuala dezvoltare; se poate spune ca mediul este agreabil si atragator pentru industriile existente si viitoare, neexistand probleme ce ar putea frana cresterea economica.