Cazare Fieni | Oferte cazare Fieni | Hoteluri pensiuni vile Fieni | Accommodation Fieni

Cazare Fieni | Hoteluri Pensiuni Vile Fieni | Oferte de cazare in Fieni | Fieni Accommodation
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Dambovita > Cazare Fieni


 
 

Cazare Fieni

Oferte Fieni 2021 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Fieni, Str. Principala, nr. 122, Cartier Costesti

Amplasata in localitatea Fieni - Costesti la 15 Km de poalele muntilor Leaota , Pensiunea Soreanca este in mijlocul unui loc mirific inconjurat de dealuri cu faneti si paduri.  Va asteptam la noi sa va bucura-ti mintea, trupul si sufletul cu peisajul minunat al locurilor. Va stau la dispozitie 12 camere si 1 apartament Spatiile de...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Fieni, Str. Republicii, nr. 19

Pensiunea Andreea este situata in orasul Fieni pe DN 71 la 27 km de municipiul Targovi ste si 34 km de statiunea Sinaia. Pensiunea Andreea dispune de 7 camere cu cate 2 paturi si 2 apartamente, dotate cu baie propie, tv, aer conditionat, frigider, internet wireless. Unitatea beneficiaza de: restaurant propriu, biliard, sala de conferinte,...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Fieni, Strada Republicii, nr 38A

Hotelul Vio oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la internet Wi-Fi, disponibil în întreaga proprietate, 2 restaurante și parcare privată gratuită. Restaurantele Hotelului Vio servesc meniuri à la carte. Hotelul are şi un bar cu aer condiționat. Toate camerele frumos mobilate au TV cu...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Fieni, Strada Runcului, nr. 260B

Situata intr-un cadru natural generos, la poalele muntilor Bucegi, in apropierea orasului Fieni, pe drumul care duce catre Sinaia (Dn71), cota 1000, Pensiunea Q este locul ideal pentru petrecerea unor clipe de relaxare intr-un ambient placut. Locatia dispune de 24 de locuri de cazare, distribuite in 10 camere cu paturi matrimoniale si un...

Informatii
 
     
 
 

Fieni, care a capatat titulatura de oras in anul 1968, se inscrie printre localitatile importante ale judetului Dambovita, fiind situat la interfluviul dintre Ialomita si afluentul sau Ialomicioara de Vest (Runcu), in regiunea Subcarpatilor. Situat in partea de nord a judetului, il desparte de ultima comuna Moroieni numai 10 km. Coordonatele geografice 25g 25"16"" longitudine estica si 45g 07"39"" latitudine nordica, il plaseaza, aproximativ, in partea central-sudica a tarii, iar 460 metri, cota medie deasupra nivelului marii, il situeaza la o altitudine medie a asezarilor tarii noastre.

Din punct de vedere administrativ, orasul Fieni cu satele care-i apartin Berivoiesti si Costesti, face parte din judetul Dambovita.

Este direct legat de municipiul Targoviste, resedinta judetului Dambovita si de Bucuresti, capitala tarii, printr-o cale ferata directa: Bucuresti-Titu-Targoviste-Pietrosita, distanta Bucuresti-Fieni fiind de 107, iar Targovste- Fieni de 25 km si prin soseaua nationala nr. 71 Bucuresti - Baldana - Racari - Targoviste - Fieni - Sinaia ( distanta Bucuresti - Fieni fiind de 115 km iar Targoviste - Fieni de 25 km).

Suprafata totala a orasului Fieni, incluzand satele Berivoiesti si Costesti este de 1831 ha. Raportand-o la suprafata judetului (3752 km patrati) ajungem la concluzia ca detine o pondere mijlocie.

Fineniul se invecineaza la nord se margineste cu comuna Buciumeni si cu satul Dealu Mare, legatura facandu-se pe Valea Ialomitei, pe malul drept, unde se afla si drumul national 71. De asemenea cu comuna Runcu, satul Badeni, accesul facandu-se pe soseaua comunala Fieni - Runcu, care urmeaza cursul Ialomicioarei de Vest si care se continua pe drumul forestier, cu punct terminus Leaota, masiv ce apartine muntilor Bucegi.

La sud, Fieniul se invecineaza cu orasul Pucioasa, principala statiune balneoclimaterica, legatura facandu-se prin drumul national 71 si prin calea ferata, iar cu Vulcana Bai, fara acces de legatura directa, iar la est cu comuna Bezdead si cu orasul Pucioasa, iar la vest cu Vulcana Bai si Barbuletu.