Cazare Moreni - Dambovita | Oferte cazare Moreni | Hoteluri pensiuni vile Moreni | Accommodation Moreni

Cazare Moreni | Hoteluri Pensiuni Vile Moreni | Oferte de cazare in Moreni | Moreni Accommodation
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Dambovita > Cazare Moreni


 
 

Cazare Moreni

Oferte Moreni 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Moreni, Str. Targovistei, nr. 16

Informatii

Unitate turistica clasificata la 2 stele Vezi pe Harta

Cazare Moreni, Str. Locotenent Pantea Ion, nr. 3-5

Oferind un restaurant, Hotel Central este situat in Moreni, la 19 km de Targoviste Curtea Veche, Turnul Chindiei si Curtea lui Vlad Tepes. Camerele de aici va vor oferi TV prin cablu și aer condiționat, precum si baie privata. La Hotel Central veti gasi o recepție 24 de ore, o teras? și un bar. Proprietatea ofera parcare...

Informatii
 
     
 
 

Municipiul Moreni este situat in partea de est a judetului Dambovita, la 22 km. departare de municipiul Targoviste. Acesta se intinde pe o suprafata de 35 km. si se invecineaza la Nord cu Comuna Iedera, la Est cu Comuna Filipestii de Padure, la Sud cu Comuna I.L.Caragiale, iar la Vest cu Comuna Ocnita si Gura Ocnitei

Localitatea Moreni este situata pe terasa inferioara a Cricovul Dulce, de o parte si alta a raului, cu o dezvoltare mai mare pe partea stanga. Localitatea are mai multe cartiere.
Cartierul Schela Mare, situat in vestul Moreniului, pe o lungime de aproximativ 6 kilometri, de o parte si de alta a soselei Moreni - Targoviste, este alcatuit (in special) din cladiri construite in perioada interbelica de catre societatile petroliere. Casele individuale pentru o familie sunt raritati. Blocurile, cu 2-3 etaje, sunt primele locuinte de acest tip din Moreni, formand colonii, precum Pascov, Steaua, Concordia, Internationala, etc.

Cartierul Tuicani este situat in vest - sud-vest de oras, pe o suprafata locuibila de aproximativ 3 hectare, si este alcatuit din locuinte, proprietate personala, dar si din locuinte aflate in fostele cladiri ale societatilor particulare. Cartierele Bana si Pleasa, supuse dezafectarii pana in 1989, sunt zone ce pot intra in circuitul constructiilor in viitor.

In cartierul Tisa, situat pe malul drept al Cricovului si de-a lungul paraului Tisa, se poate observa o modernizare arhitecturala, prin aparitia constructiilor individuale de tip vila.
In municipiul Moreni, dupa 1990, constructiile de tip P+4, au fost realizate intr-un numar foarte mic. Spre iesirea din Moreni, in ultimii ani, au aparut locuinte de tip vila.

Configuratia urbanistica optima nu poate fi realizata fara existenta si sporirea spatiilor verzi. In aceste conditii, administratia publica municipala a acordat o atentie deosebita construirii de noi spatii verzi, precum si de locuri de joaca pentru copii in toate cartierele din municipiul Moreni.