Cazare Gaesti - Targoviste | Oferte cazare Gaesti | Hoteluri pensiuni vile Gaesti | Accommodation Gaesti

Cazare Gaesti | Hoteluri Pensiuni Vile Gaesti | Oferte de cazare in Gaesti | Gaesti Accommodation
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Dambovita > Cazare Gaesti


 
 

Cazare Gaesti

Oferte Gaesti 2021 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele

Cazare Gaesti, Str. 13 Decembrie, Nr. 2

Hostelul Harmony Boutique oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi un bar. Toate camerele au TV LCD cu canale prin cablu, un minibar şi o baie privată cu duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr şi papuci. Unele camere sunt dotate cu aer condiţionat....

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Gaesti, Str. Academician Serban Cioculescu, nr. 2

Hotelul Rodiv oferă o piscină în aer liber și un restaurant şi este situat în Găești, la 25 km de Târgovişte şi la 23 km de Muzeul Golești. Proprietatea oferă WiFi gratuit. Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o baie cu duș sau cadă,...

Informatii
 
     
 
 

Orasul Gaesti este situat in partea de sud-vest a judetului Dambovita, in Campia Gavanu-Burdea, intre Valea Argesului la sud-vest si Valea Sabarului la sud-vest, ocupand o suprafata de 22,3 kmp. In teritoriul administrativ al orasului se includ comunele suburbane Gura Foii si Petresti. Regiunea in care se afla amplasat orasul este o importanta zona agricola.

Orasul Gaesti, straveche asezare ce a implinit la 19 iulie 1998 500 de ani de atestare documentara, este situat din punct de vedere geografic in extremitatea de sud-vest a judetului Dambovita, la contactul dintre Campia Romana cu Piemontul Candesti, intre vaile raurilor Arges la Sud-vest si Potopul, la Nord-est. Se poate preciza ca Potopul , parau ce coboara din Piemontul Candesti, intalnindu-se mai jos de oras cu Cobiuta, Bratila si Foita isi schimba numele in Sabarul.

Are urmatoarele coordonate geografice: 44g si 50" latitudine nordica si 25g si 19" longitudine estica , iar altitudinea este de 190,62 m. Ocupa o suprafata de 22,4 kmp. Are incluse in teritoriul sau administrativ comunele suburbane Gura Foii- 22,4 kmp si Petresti-69,7 kmp.

Din punct de vedere administrativ, in structura actuala, orasul se invecineaza cu urmatoarele comune: la Nord-est cu comunele: Cobia, Dragodana, Mogosani, la sud cu comuna Petresti, la Vest si Nord-vest cu comunele Crangurile si Gura Foii. Legatura cu resedinta de judet - Municipiul Targoviste - se realizeaza prin intermediul drumului national DN 72, cu Municipiul Bucuresti si orasul Pitesti prin drumul national DN 7 si prin autostrada Bucuresti-Pitesti.

Cu centrele urbane Bucuresti si Pitesti orasul poate comunica prin calea ferata. Orasul Gaesti este situat la 27 km fata de resedinta judetului-municipiul Targoviste, la circa 38 km fata de Municipiul Pitesti si la circa 69 km fata de capitala tarii.

Climatul in zona Gaiesti este de tip continental de tranzitie, caracterizat prin veri calduroase, secetoase si ierni cu temperaturi medii sub 0 gC, este influentat de culoarele de vale ale Argesului si Sabarului orientate pe o directie aproximativa nord-sud, de prezenta canalelor de irigatie si de secare a suprafetelor lacustre, existenta asezarilor umane, fapt ce duce la modificarea parametrilor climatici si aparitia unor microclimate si topoclimate specifice. Pentru prezentarea valorilor cantitative ale componentelor climatice s-au utilizat date climatice inregistrate la statia meteorologica Gaesti pe o perioada cuprinsa intre anii 1976-1996.