Cazare Corabia | Oferte cazare Corabia | Cazare Hoteluri Corabia | Cazare Pensiuni Vile Corabia

Cazare Orasul Corabia | Oferte Cazare Corabia | Orasul Corabia obiectiv turistic | Accommodation Corabia
Cazare Romania > Oltenia > Judetul Olt > Cazare Corabia


 
 

Cazare Corabia

Oferte Corabia 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Corabia, Str. Dunarii, nr. 24A

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Corabia, Strada Portului, nr. 1

Oferind o piscină în aer liber și un restaurant , Hotel Sucidava este situat în Corabia . Acces gratuit la WiFi este disponibil . Fiecare cameră este dotata cu aer condiționat, baie privata și un balcon . La Hotel Sucidava , veți mai găsi o...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Corabia, Strada Tudor Vladimirescu, nr. 74

Informatii
 
     
 
 

Corabia este o localitate din sudul Romaniei, pe malul stang al Dunarii, in judetul Olt. Fizico-geografic este incadrat Campiei Romanatiului, parte a Campiei Olteniei, la intersectia meridianului de 24g 30" 5"" cu paralela 43g 44"5"".

Orasul Corabia, a fost infiintat in 1871 prin Legea fondarii orasului Corabia, promulgata de regele Carol, pornind de la necesitati strict economice , Corabia fiind asezata intr-o pozitie favorabila comertului.

Teritoriul orasului Corabia se desfasoara pe terasele II si III ale Dunarii, fiind incadrat de vaile naturale ale Garcovului la nord-est, si Sneagului la vest.

Industria locala s-a dezvoltat in directia prelucrarii pieilor, a firelor si fibrelor sintetice, a productiei obiectelor din metal si subansamble pentru diferite unitati industriale din tara.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip