Cazare Corabia | Oferte cazare Corabia | Cazare Hoteluri Corabia | Cazare Pensiuni Vile Corabia

Cazare Orasul Corabia | Oferte Cazare Corabia | Orasul Corabia obiectiv turistic | Accommodation Corabia

> > >


 
 

Cazare Corabia

Oferte Corabia 2019 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Corabia, Str. Dunarii, nr. 24A

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Corabia, Strada Tudor Vladimirescu, nr. 74

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Corabia, Strada Portului, nr. 1

Oferind o piscină în aer liber și un restaurant , Hotel Sucidava este situat în Corabia . Acces gratuit la WiFi este disponibil . Fiecare cameră este dotata cu aer condiționat, baie privata și un balcon . La Hotel Sucidava , veți mai găsi o...

Informatii
 
     
 
 

Corabia este o localitate din sudul Romaniei, pe malul stang al Dunarii, in judetul Olt. Fizico-geografic este incadrat Campiei Romanatiului, parte a Campiei Olteniei, la intersectia meridianului de 24g 30" 5"" cu paralela 43g 44"5"".

Orasul Corabia, a fost infiintat in 1871 prin Legea fondarii orasului Corabia, promulgata de regele Carol, pornind de la necesitati strict economice , Corabia fiind asezata intr-o pozitie favorabila comertului.

Teritoriul orasului Corabia se desfasoara pe terasele II si III ale Dunarii, fiind incadrat de vaile naturale ale Garcovului la nord-est, si Sneagului la vest.

Industria locala s-a dezvoltat in directia prelucrarii pieilor, a firelor si fibrelor sintetice, a productiei obiectelor din metal si subansamble pentru diferite unitati industriale din tara.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip