Cazare Slatina | Oferte cazare Hoteluri Pensiuni Vile Slatina | Turism Slatina

Cazare Orasul Slatina | Oferte Cazare Slatina | Orasul Slatina obiectiv turistic | Accommodation Slatina
Cazare Romania > Oltenia > Judetul Olt > Cazare Slatina


 
 

Cazare Slatina

Oferte Slatina 2022 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Strada Manastirii

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. Libertatii, nr. 9, Bl. 16

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Strada Libertatii, nr. 1

Blitz Apartments oferă un apartament mobilat funcțional, situat în orașul Slatina. Facilitățile includ internet prin cablu și balcon cu vedere la piscina în aer liber gratuită. Apartamentul are 1 dormitor dublu, o zonă de zi cu canapea extensibilă, 2 TV-uri LED, baie cu duș și...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. Piața Ecaterina Teodoroiu, Nr. 13

Hotelul Zytto by Răzvan Raţ oferă o piscină în aer liber, un restaurant şi un teren de tenis. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi în toate zonele proprietăţii. Toate camerele Hotelului Zytto by Răzvan Raţ includ TV cu ecran plat, aer condiţionat,...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Strada Basarabilor, nr. 39E

Pensiunea Eden este situata in centrul orasului Slatina, judetul Olt. La 3 minute de mers pe jos veti gasi parcul Esplanada, nenumarate restaurante si un centru comercial.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. Dinu Lipatti, nr 31

Hotelul Paradis ofera camere cu aer conditionat si cu acces gratuit la internet Wi-Fi. De asemenea, hotelul are o piscina sezoniera în aer liber si un restaurant care serveste specialitati internationale. Dotarile standard ale camerelor includ televizor, minibar si o baie cu dus. În plus, suitele au un living. Turistii se pot relaxa pe...

Informatii
8.8 Nota

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Bdul. Alexandru Ioan Cuza nr 12

Hotelul Bulevard Prestige este situat în centrul orasului Slatina, gazduind un restaurant cu terasa de vara, care serveste preparate din bucataria internationala. Accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în întreaga proprietate. Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat, baie privata cu dus si TV.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. Crisan, nr. 1

Hotel Parc din Slatina calsificat la categoria de doua stele, dispune de 160 locuri de cazare dispuse in: apartamente, camere single, camere duble. Camerele hotelului au in doatari grup sanitar cu casa sau dus, aer conditioant, tv si cablu tv, frigider si minibar. Hotel Parc Slatina dispune deasemenea de restaurant, bar de zi, bar de noapte,...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. General Aurel Aldea, nr. 25

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Strada Teiului, nr. 2

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Strada Primaverii, bloc FA20, sc. A, et. 2, ap. 10

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Strada General Aurel Aldea, nr. 17

Hotelul Senator ofera un restaurant cu terasa, Wi-Fi gratuit si parcare gratuita. Fiecare camera este dotata cu aer condiționat, TV cu canale prin cablu, minibar și baie privata. Unele camere au balcon privat.

Informatii

Cazare Slatina, Strada Alexandru Varipatti, Nr. 11

Având WiFi gratuit în întreaga proprietate, Varipatti House oferă cazare în sistem self-catering în Slatina, la câțiva pași de râul Olt și de centrul istoric al orașului și la 1 km de centrul de pregătire pentru agenții de poliție Slatina. Proprietatea asigură...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Bulevardul Nicolae Titulescu, bl. 37, sc. A, et. 3, ap. 11

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Strada Primaverii

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Bulevardul A. I. Cuza, nr. 18

Acest apartament se află în Slatina și oferă aer condiţionat, WiFi gratuit şi un balcon. Unitatea de cazare este situată la 47 km de Craiova. Oaspeţii au la dispoziţie un TV cu ecran plat.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Strada Teiului, nr. 1, bl. 1, sc. 2, ap 3

Informatii

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 1

Lansat in anul 2013 din dorinta de a oferi servicii de inalta calitate hoteliera, City Hotel Slatina se pozitioneaza in topul hotelurilor din judetul Olt, atat din punct de vedere al imaginii, cat si al nivelului serviciilor oferite. S-a pus accent pe oferirea de servicii integrate in turism, motiv pentru care hotelul ofera atat facilitati de cazare,...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, STR.PACII,BL.9, LOC. SLATINA, JUD.OLT

Hotel Romtimex ofera clientilor servicii moderne de cazare si masa. Confortul camerelor o sa va faca sa va simtiti ca acasa. Coloritul cald, ambianta primitoare si designul modern al acestora va vor incanta pe toata perioada in care ne veti fi oaspeti. Camerele sunt dotate cu televizor/cablu, internet, partial balcon, grup sanitar propriu....

Informatii

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. Cazarmii, Nr. 3-5

Situat în centrul orașului Slatina , Hotel Prestige Central ofera Wi-Fi gratuit , o terasa , aer conditionat gratuit si un restaurant a-la - carte . Locuri de parcare gratuite sunt disponibile. Camerele dispun de un balcon cu vedere asupra orașului , un TV cu ecran plat cu...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 150

Situat în Slatina, Hotelul Antari are un restaurant și o terasa. Unitatea de cazare pune la dispoziție recepție cu program nonstop și WiFi gratuit. Toate unitațile de cazare ale hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unitațile de cazare includ frigider.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Aleea Violetei, nr. 4, bl. 2A, sc. A, ap. 73

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Slatina, Str. Tunari, nr. 49

Informatii
 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Slatina

Nota 8.8 din 10 pe baza a 1 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Slatina

 
     
 
 
 
     
 
 

Hoteluri Slatina - Oferte turistice Slatina - Cazare Slatina

Municipiului Slatina este pozitionat pe un culoar larg, bine conturat si delimitat, in zona de contact dintre Piemontul Getic si Campia Olteniei.

Asezarea geografica a municipiului Slatina se limiteaza de la valea raului Olt cu dezvoltarea pe dreapta a acestuia si se delimiteaza la nord cu prelungirile sudice ale marii unitati cunoscuta ca podisul Piemontul Getic si anume, prin subdiviziunile acestuia de est prin Dealurile Oltetului, la nord Platforma Cotmeana, la vest parte din Campia Boianului.

La sud, sectorul de vale este delimitat de subdiviziunea Campiei Romanatiului cu contact pe malul stang al raului Olt cu Campia Boianului. Municipiul Slatina este situat in zona de nord a judetului Olt, in partea de vest a Munteniei, pe Valea Raului Olt, pe ultimele coline ale Platformei Cotmeana (subdiviziune a Piemontului Getic), la contactul ei cu Campia Slatinei. Orasul se afla la extremitatea sud-vestica a Platformei Cotmeana.

Municipiul Slatina este situat in sud-sud vestul tarii, la 44 26"" latitudine nordica si 24 21"" longitudine estica, avand o altitudine ce variaza intre 134 m in partea de sud a orasului si 172 m in partea de nord, zona cea mai inalta.

Valea Oltului reprezinta o axa orohidrografica caracterizandu-se prin asimetrie morfologica, dar in sens invers, cu versantul stang inalt si abrupt, iar cel drept prelung, cu terase inalte neinundabile sau putin inundabile si terenuri foarte bune pentru agricultura. In vestul municipiului Slatina se afla un martor de eroziune desprins din terasa inalta numit Dealul Gradistea.

Clima zonei Municipiului Slatina apartine tipului temperat continental, exprimat de valorile anuale ale temperaturii anului (10,6 C) si prin precipitatiile medii anuale cu valori sub 515,7 mm. Temperatura medie anuala la Slatina este de 10,6 C.

In perioada 1896-2002 temperatura maxima absoluta a atins valoarea de + 40,5 C in anul 1952 in luna august, iar minima absoluta de -31 C in luna ianuarie 1942.

Municipiul Slatina fiind resedinta judetului Olt, numeroase institutii importante pe plan local si regional isi afla sediul in acest oras. Parte integranta a municipiului este cartierul Cireasov. Fosta comuna, acesta a fost cuprins in structura teritorial-administrativa a orasului si, impreuna cu municipiul, formeaza o unitate administrativa de sine statatoare.

Municipiul Slatina se intinde pe o suprafata de 5393 ha, din care 2090 ha in intravilan.