Cazare Piatra Olt | Oferte cazare Hoteluri Pensiuni Vile Piatra Olt

Cazare Orasul Piatra Olt 2020 | Oferte Cazare Piatra Olt | Orasul Piatra Olt obiectiv turistic | Accommodation Piatra Olt
Cazare Romania > Oltenia > Cazare Piatra Olt


 
 

Cazare Piatra Olt

Oferte Piatra Olt 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Aceasta sectiune nu are unitati de cazare inscrise !

Daca sunteti proprietarul unui hotel, pensiuni sau vile din si doriti inscrierea in portalul de promovare turistica www.tourismguide.ro accesati pagina Inscrie-te acum !

Pentru a venii in sprijinul echipei TourismGuide de a dezvolta si promova impreuna cat mai eficient localitatea, puteti trimite informatii si poze pe adresa de email: admin@tourismguide.ro

Orasul Piatra Olt este asezat in partea centrala a judetului Olt, la o distanta de 14 km de municipiul Slatina. In satul Enosesti, localitate componenta a orasului se gasesc urmele castrului si asezarii civile romane Acidava .

Piatra Olt este un nod de cale ferata ce asigura legatura pe liniile Pitesti-Bucuresti, Craiova-Timisoara, Ramnicu Valcea - Sibiu, Caracal-Corabia. Orasul Piatra Olt are parcuri pe o suprafata de 2500 mp., populatia fiind de 6634 locuitori . Pe teritoriul orasului Piatra Olt isi desfasoara activitatea un numar de 120 agenti economici.

Piatra Olt a fost pentru prima data atestata intr-un document al vremurilor in 1529 la 14 aprilie.