Stiri Azuga | Stiri Locale Azuga | Stiri mondene

Stiri de ultima ora Azuga | Stiri Mondene Azuga | Stiri Romania - Azuga
Cazare Romania > Valea Prahovei > Judetul Prahova > Cazare Azuga > Stiri Azuga


 
 

Stiri Azuga

Oferte Azuga 2023 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Azuga

Nota 8.9 din 10 pe baza a 3 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Azuga

 
     
 
 
 
     
 
 
Internet Hi-Fi gratuit la Azuga
28.05.2008

In orasul Azuga, accesul public la Wi-Fi va fi disponibil printr-o retea de hot-spot-uri gratuite care opereaza in peste 50 de hoteluri, restaurante, cafenele si zone din centrul orasului.
Oficialii furnizorului de Internet wi-fi Free-hotspot.com au declarat pentru DailyBusiness ca instalarea in orasul Azuga a 50 de hot-spot-uri nu va insemna faptul ca intreaga localitate va fi acoperita cu Internet wireless, accesul fiind limitat doar la o raza de circa 500 metri de fiecare punct de acces.

Anterior, intr-un interviu acordat DailyBusiness, Joe Brunoli, vice-presedinte al HotSpot Market Development pentru free-hotspot.com, a spus ca "acoperirea completa a unui oras cu WiFi nu este un proiect fezabil".

In legatura cu proiectul din Azuga, Brunoli a spus ca "municipalitatile din toata Europa cauta modalitati accesibile pentru a oferi Wi-Fi gratuit comunitatilor acestora. Azuga este un exemplu privind acest tip de solutie, mai exact un efort comun din partea autoritatilor si a mediului de afaceri care livreaza Wi-Fi gratuit publicului, fara costuri pentru oras si care de fapt creste veniturile comunitatii".

Free-hotspot.com administreaza o retea wireless gratuita cu peste 3.000 de HotSpoturi gratuite in 18 tari europene. Pentru a accesa reteaua de internet wireless gratuit, utilizatorii accepta sa vizioneze un spot publicitar la stabilirea conexiunii.

Sursa:frontnews.ro