Cazare Tasnad | Oferte cazare Tasnad | Cazare hoteluri pensiuni vile Tasnad | Accommodation

Orasul Tasnad | Oferte cazare Tasnad | Orasul Tasnad obiectiv turistic | Accommodation Tasnad
Cazare Romania > Maramures > Judetul Satu Mare > Cazare Tasnad


 
 

Cazare Tasnad

Oferte Tasnad 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Tasnad, Strada Stefan cel Mare, nr. 108/5

Situat in nord-vestul Romaniei, in partea sudica a judetului Satu Mare , Statiunea Tasnad are unele dintre cele mai mari izvoare geotermale din regiune. Hotel Marissa , clasificat la trei stele si cu o capacitate de cazare de 74 locuri, ofera conditii deosebite in apartamentele si camerele matrimoniale. Fiecare camera este dotata cu baie proprie,...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Tasnad, Str. Stefan cel Mare, nr. 96

Vila Alex va invita sa petreceti o vacanța de relaxare și tratament in stațiunea Tasnad, oferim posibilitatea sa beneficiati de condiții de cazare ireproșabile, la prețuri deosebit de avantajoase! Amplasata la 50 de metri de Ștrandul Termal Tasnad, intr-o zona foarte liniștita, fie vara, fie iarnă, Vila...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Tasnad, Str. Stefan Cel Mare, nr. 130

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Tasnad, Str Closca, nr. 30

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Tasnad, Str. Stefan cel Mare, nr. 86

Casa Cristian , pune la dispozitie 6 camere din care 4 cu baie proprie dotate cu tv, frigider, pat dublu, balcon si 2 camere cu baie comuna. Bucatarie, terasa curte, parcare proprie.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Tasnad, Strada Stefan Cel Mare, Nr. 105

Complex MarLiv este situat în Tăşnad, judeţul Satu Mare, la 44 km de Satu Mare. Proprietatea oferă gratuit acces la internet WiFi şi parcare privată. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Puteţi savura o ceaşcă de cafea pe terasa sau balconul camerei. Toate camerele au baie...

Informatii
 
     
 
 

Orasul Tasnad este situat in partea de nord-vestul a tarii, si in partea sudica a judetului Satu Mare, si se intine pe o suprafafa de 9911,53 ha.
Relieful orasului Tasnad este variat, de la campia joasa cu vai adanci, la dealurile piemontane eu interfluvii largi fragmentate de vai.

Localitatea Tasnad Beneficiaza de o clima moderat-continentala cu o temperatura maxima multianuala de +39C si o temperatura minima multianuala de-31C.

Localitatea Tasnad parcurge mai multe forme de organizare administrativa. Pana in 1948 a apartinut judetului Salaj. In perioada 1948-1968 a facut parte din regiunea Maramures. Intre anii 1952-1960 a fost centru raional apartinand regiunii Maramures.

Tasnad primeste titlul de oras in 1968, subordonata administrativ judetului Satu Mare.