Cazare Bazna | Oferte Cazare Hotel Pensiuni Vile Statiunea Bazna

Statiunea Bazna cazare | Hoteluri Vile Pensiuni Bazna | Turism Bazna 2020 | Bazna Accommodation
Cazare Romania > Centre SPA > Judetul Sibiu > Cazare Bazna


 
 

Cazare Bazna

Oferte Bazna 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bazna, Str. Teleajen, nr. 77 A

Pensiunea Bazna dispune de 37 camere duble cu dus/toaleta, TV, telefon, minibar si balcon, restaurant de 60 locuri, bar, locuri de parcare, apa calda permanent, terasa, gratar, semnal GSM, sala de fitness / teren sport, sauna, piscina, livada, gradina, ferma proprie. Comuna Bazna este asezata langa un afluent al raului Tarnava Mica, la 17 km...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bazna, Statiunea Bazna Bai

Hotel Dobsi *** este un hotel nou construit, finalizat la sfarsitul anului 2008.   Capacitatea hotelului este de 26 de camere (11 cu pat matrimonial si 15 cu 2 paturi) si un apartament, fiecare avand balcon propriu, televizor, minibar, si internet wireless. Hotelul dispunde de: - piscina acoperita (apa sarata, temperatura intre 31°C...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bazna, Str. Avram Iancu, Nr. 136

Casa Sasului pune la dispoziție unități de cazare în care este permis accesul cu animale de companie, situate în localitatea Bazna și oferă acces la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. Proprietatea include o parcare privată gratuită. Toate camerele au TV cu ecran plat. Pentru...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bazna, Localitatea Bazna

Pensiunea Bassen din Bazna detine 2 structuri de primire astfel totalizand un numar de 10 camere. Pensiunea Bassen in stil german cu multe elemete ecologice va ofera pe langa cazare si masa diferite programe atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri. Curtea generoasa ofera celor sositi aici un loc de recreere si relaxare....

Informatii
 
     
 
 

Statiunea Bazna Sibiu | Prezentare Bazna

Pozitionata in nordul judetului Sibiu, statiunea Bazna se afla la o altitudine de 320 m., intr-o regiune deluroasa, langa comuna Bazna.
Asezarea statiunii in apropierea unor importante drumuri si cai ferate face posibil accesul in zona din orice colt al tarii.

Pe sosea statiunea se afla la 18 km de Medias, unde se poate ajunge fie de la Sibiu, fie de la Sighisoara, si la 22 km de Tarnaveni, unde se poate ajunge de la Targu Mures. Pe calea ferata se poate ajunge prin statiile CFR Medias si Tarnaveni, iar pe calea aerului, localitatea este deservita de aeroporturile Sibiu si Targu Mures.

Clima Bazna Sibiu | Factori de clima

Statiunea Bazna se bucura de o clima temperat-continentala moderata, cu umiditate mai ridicata.Fiind asezata intr-o depresiune de tip butoniera temperaturile sunt mai reduse decat in alte zone similare, cu veri mai racoroase si ierni mai blande si umede.
Temperatura medie anuala este de 8,6 grade Celsius. Minima lunii ianuarie se situeaza in jurul valorii de -19,2 grade Celsius, iar temperatura maxima a lunii iunie este de +29,9 grade Celsius.
Lunile cele mai ploioase cu nivel mare al precipitatiilor sunt mai-iunie, iar lunile cele mai secetoase sunt ianuarie-martie.

Statiunea Bazna Sibiu - Factori de cura

Factorii naturali principali de cura sunt:
- apela minerale sarate-iodurate, folosite sub forma de bai
- namolul de Bazna care se preteaza la impachetari
- sarea de Bazna care se foloseste sub forma de comprese, cataplasme

Factorii naturali secundari sunt reprezentati de mediul inconjurator si de aerul curat care fac din parcul statiunii Bazna si nu numai, un loc de plimbare si relaxare.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     

Super Oferte

Hotel Dobsi Bazna

Cazare Hotel Dobsi Bazna | Prezentare Bazna Dobsi Hotel | Poze Bazna Hotel Dobsi
Clasificare Hotel Dobsi - 3 stele
30 EUR
Eurotrip