Cazare Falticeni | Orasul Falticeni | Cazare Hoteluri Pensiuni Vile Falticeni | Accommodation Falticeni

Cazare Falticeni | Orasul Falticeni Vile Pensiuni Hoteluri | Obiective turistice Falticeni | Falticeni Accommodation
Cazare Romania > Moldova > Judetul Suceava > Cazare Falticeni


 
 

Cazare Falticeni

Oferte Falticeni 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Falticeni, Str. Nicolae Beldiceanu, nr. 8B

Situat la 100 de metri de centrul orașului Fălticeni, Hotelul Turist are camere cu Wi-Fi gratuit, restaurant à la carte, cu terasă, și bar. Se oferă parcare privată gratuită. Toate unitățile de cazare au un TV cu canale prin cablu, frigider mic și baie privată cu duș și...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Falticeni, Str. 2 Graniceri, nr. 51

Pensiunea Iristar este situata în Falticeni, la 1 km de Muzeul Apelor si are un restaurant cu o terasa. Aceasta ofera acces gratuit la Wi-Fi în întreaga cladire si parcare privata gratuita. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, un frigider si un TV cu ecran plat, cu canale prin cablu. Unele au o baie privata, iar altele au...

Informatii
 
     
 
 

Municipiul Falticeni este situat intr-o zona deluroasa la limita de vest a Podisului Suceava, localitatea dezvoltandu-se pe trei terase intre paraul somuzul Mare si paraul Buciumeni. Altitudinea medie este de 320 m iar suprafata de 28,76 km2.

Clima in municipiul Falticeni are un caracter continental cu ierni aspre si veri calde si uscate, deci o clima temperata relativ blanda. Temperatura medie anuala este de 8oC, cantitatea medie de precipitatii pe an este de 640 mm/ mp, iar vantul dominant este din directia N-V, presiunea atmosferica este sub 750 mm/col Hg si umiditatea aerului variaza intre 57 si 79%.

Structura geomorfologica a municipiului Falticeni are ca fundament depozite de varsta sarmatiana inferioara, reprezentate prin argile, argile nisipoase si nisipuri fine galbui si cenusii cu frecvente intercalari de gresii. Peste acestea apar depozite cuaternare alcatuite din luturi argiloase galbene, iar la adancime nisipuri fine argiloase. Cursul principal de apa este raul Moldova iar secundar paraul somuzul Mare.

Municipiul Falticeni se afla la 26 km de Suceava si la 411 km de capitala Bucuresti, accesul se face pe drumul european E85 si pe calea ferata Falticeni-Dolhasca.