Cazare Deta | Oferte cazare Deta | Cazare Hoteluri Pensiuni Vile Deta | Accommodation Deta

Cazare Deta | Oferte Cazare Deta | Orasul Deta | Deta Accommodation
Cazare Romania > Banat > Judetul Timis > Cazare Deta


 
 

Cazare Deta

Oferte Deta 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Deta, Str. Victoriei, nr. 1

Hotelul Bellavista este un complex hotelier amplasat pe DN 70, care leaga punctul de intrare in Romania dinspre Iugoslavia - Stamora Moravita, cu orasul Timisoara. Hotelul Bellavista va asteapta intr-o ambianta eleganta si placuta, oferind o gama completa de servicii hoteliere. Hotelul Bellavista dispune de 21 de camere, toate situate la...

Informatii
2.8 Nota
 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Deta

Nota 2.8 din 10 pe baza a 1 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Deta

 
     
 
 
 
     
 
 

Orasul Deta este cea mai mare asezare urbana din sud-vestul judetului Timis, o localitate in care au avut loc importante transformari si care se dezvolta continuu. Este asezat in campia joasa a Barzavei si este traversata de raul Birdeanca, afluent al Barzavei care in perioadele de inundatii are rol de supapa a Barzavei.

Localitatea Deta are o latitudine nordica de 45 23" si o longitudine estica de 21 12", fiind situata la un nivel de 91 m. deasupra marii. Teritoriul administrativ al orasului Deta se invecineaza cu teritoriile administrative ale urmatoarelor localitati: spre nord cu Voiteg, la nord-est si est cu Gataia, la sud cu Denta si la vest cu Banloc.

Teritoriul localitatii Deta este dominat de clima temperat-continenla. Ca pondere cea mai mare influenta o au masele de aer maritim, dinspre vest, cu un grad ridicat de umiditate, apoi cele subtropicale dinspre Marea Mediterana si cele continentale dinspre est. Datorita acestor caracteristici climatelice iernile nu sant foarte geroase, verile sunt calduroase, iar primaverile si toamnele cu o durata destul de mica. Media anuala a temperaturii aerului se situeaza intre limitele 10-11 C, pe cand cea maxima la +40 C.

Orasul Deta este strabatut de calea ferata ce leaga Timisoara de Belgrad.

Forma de relief in zona orasului Deta predominanta este campia, favorabila agriculturii.

In jurul localitatii Deta predomina vegetatia ierbivora si de silvostepa. Vegetatia lemnoasa este cea caracteristica zonelor de campie joasa.

Fauna este predominata de rozatoare, se intalnesc si iepuri, caprioare, cerb lopatar, mistreti,vulpi, veverite. Din familia pasarilor intalnim fazanul,uliul, gainilor, ciocarlia de camp, cucuveaua, pitigoiul, privighetoarea, graurii,ratele si gastele salbatice.