Pensiunea Kristine Sibiu - TourismGuide Romania

Pensiunea Kristine Sibiu | Cazare Sibiu Pensiunea Kristine | Rezervari Pensiunea Kristine Sibiu | Cazare Sibiu




Cazare Romania > Cazare Transilvania > Judetul Sibiu > Cazare Sibiu > Pensiuni Sibiu > Pensiunea Kristine

 
 
Cazare Pensiunea Kristine Sibiu

Pensiunea Kristine

Clasificat la 0 stele
Vizualizari: 1592
Rezerva online!

Nota informativa !!!

• Va indrumam sa folositi sectiunea Rezerva Online de mai sus pentru a verifica disponibilitatea camerelor si tarifele aferente acestei unitati de cazare.
• Rezervarile vor putea fi efectuate online in timp real conform disponibilitatii oferite de sistemul de rezervari.

Contact Pensiunea Kristine Sibiu

Orasul: Sibiu
Regiunea Turistica: Transilvania
Descrierea adresei: Sibiu

Unitatea de cazare Pensiunea Kristine face parte din categoria Pensiuni Romania

Harta Pensiunea Kristine Sibiu

Servicii oferite de Pensiunea Kristine Sibiu

  • Bucatarie
  • Zona de luat masa
  • Tv si cablu tv
  • Informatii turistice
  • Acces internet
  • Parcare

Despre Pensiunea Kristine Sibiu

Pensiunea Kristine este localizata in cartierul Lazaret, intr-o zona linistita, la 10 minute de Gara si la 15 minute de centrul orasului. Pensiunea a fost amenajata in anul 2007, dispune de 4 camere duble si 1 apartament, aranjate cu foarte mult bun gust, fiecare cu baie proprie cu dus, figider, televizor.

Facilitati: curte cu gradina, loc de parcare, acces la bucatarie dotata cu mobilier si aparatura moderna ( cuptor electric, filtru cafea, microunde, frigider cu congelator), salon pentru servirea mesei, living cu fotolii si televizor.In apropiere (50 m) se afla un minimarket foarte bine aprovizionat.

Imprejurimi si Obiective turistice Sibiu

 

  • Piata Mare – una din cele mai mari piete din Transilvania, a fost, incepand cu anul 1411, piata de cereale. Tot aici aveau loc adunarile si executiile publice. Latura de sud a pietei este monument arhitectonic UNESCO, datorita stilului unic bine conservat. In aceasta piata se poate admira Casa Haller (1470 pastreaza inca elemente originale; Casa Fileck (1802), care este una dintre cele mai frumoase cladiri din oras; Cladirea bancii, construita in stil Art Nouveau, alaturi de Palatul Brukenthal (1785), o adevarata bijuterie a stilului baroc si de Casa Albastra, in care se tineau spectacole de teatru si inca pastreaza vechea stema a orasului 
  • Turnul Sfatului , considerat emblema orasului, mentionat pentru prima data in anul 1370, a folosit de-a lungul anilor, ca depozit de cerale, punct de observatie in caz de incendii, arest temporar, muzeu de stiinte ale naturii si apoi de arme medievale. Astazi, din varful turnului, se poate admira orasul, iar pe la baza lui, se face trecerea intre Piata Mare si Piata Mica. 
  • Piata Mica – pastreaza casele medievale in forma originala, aici locuiau mestesugarii. Toate cladirile de pe fatada estica sunt construite in stil gotic si sunt monumente istorice. Tot aici se afla Muzeul de Farmaceutica, adapostit in cladirea in care, in anul 1568, a functionat prima farmacie din Romania . Casa artelor, una dintre cele mai frumoase cladiri din oras, adaposteste azi Muzeul civilizatiei Transilvane Astra. Podul Minciunilor si Pasajul Aurarilor fac legatura cu orasul de jos. De Podul Minciunilor, construit din fier forjat in anul 1859, se leaga o legenda, conform careia daca cineva minte cat timp se afla pe el, podul se prabuseste. Este unul dintre cele mai romantice locuri din Sibiu . 
  • Piata Huet se desfasoara imprejurul Bisericii Evanghelice si marcheaza locul primelor fortificatii. Aici s-a aflat o scoala inca din sec al XIV-lea, la care au invatat Nicolaus Olahus, Samuel von Brukenthal, Dr. Albert Klein si altii. 
  • Din vechile ziduri de aparare, s-au conservat foarte bine cateva turnuri (Turnul Archebuzerilor, al Dulgherilor, al Olarilor), cateva bastioane si partea SE a zidurilor. • Pasajul Scarilor face legatura intre orasul de sus (nucleul cetatii) si orasul de jos. Scarile isi pastreaza aspectul original, cel din sec.al XIII-lea. In partea superioara se afla Turnul Scarilor, cea mai veche cladire din oras. 
  • Pasajul Aurarilor reprezinta calea de acces dinspre Piata Aurarilor (unde isi aveau atelierele mesterii aurari) spre Piata Mica, pe niste scari pitoresti, foarte bine pastrate inca din sec.al XVI-lea. 
  • Biserica Evanghelica , construita in sec. al XIV-lea, este una dintre cele mai impresionante cladiri ale orasului. Orga din incinta bisericii este una dintre cele mai mari din SE Europei. Vara, in fiecare miercuri seara, au loc concerte de orga. 
  • Biserica Catolica a fost construita intre anii 1726-1733 in stil baroc de catre calugarii iezuiti. Interesant este ca scaunele de marturisire sunt cele de pe vremea iezuitilor. • Muzeul Brukenthal , adapostit de palatul omonim, este primul muzeu din Romania . A fost inaugurat in anul 1817, la doar 7 ani dupa Galeriile Nationale din Londra, desi colectiile de arta ale baronului erau deschise publicului inca din 1790, inaintea muzeului Louvre. Aici pot fi admirate permanet Galeria de arta nationala, Colectia de arta decorativa, Pinacoteca si Biblioteca Brukenthal (lucrari si carti foarte valoroase) si Cabinetul de stampe (gravuri).
  • Muzeul de Istorie – cladirea construita in sec. al XV-lea, este cel mai mare ansamblu gotic civil din Transilvania.


Din imprejurimile Sibiului: 

  • Dumbrava Sibiului – se afla la 4 km de centrul Sibiului si este aria preferata de relaxare a sibienilor. Adaposteste Muzeul Civilizatiei Populare ASTRA, unul dintre cele mai mari din estul Europei (96 ha) unde sunt expuse case originale din toate zonele tarii structurate pe diverse domenii, o biserica, instalatii de industrii taranesti, mori, mijoace de transport traditionale si un han rustic, inca functional; o gradina zoologica (prima din tara - 1928) si 2 lacuri de agrement. 
  • Marginimea Sibiului este o zona etnografica de referinta, cuprinzand 18 sate, dintre care cel mai vechi este Rasinari (1204). Ocupatia de baza a locuitorilor este oieritul, dar si pictura pe sticla este raspandita (muzeul de la Sibiel fiind cel mai mare din Europa in acest domeniu). Obiceiurile de iarna din zona au un farmec aparte, atragand tot mai multi vizitatori. 
  • Paltinis este o statiune turistica situata la altitudinea de 1442 m, in Muntii Cindrelului, la 32 km SV de Sibiu. Statiunea ofera conditii deosebite atat pentru practicarea sporturilor de iarna cat si pentru relaxare. Paltinisul a constituit un loc de suflet pentru filozoful Constantin Noica, aici aflandu-se atat casa lui memoriala cat si mormantul (la Biserica de lemn)
  • Ocna Sibiului (12 km N de Sibiu) este renumita pentru lacurile sarate. 
  • Cisnadioara – Biserica din localitate dateaza din anul 1233 si este situata in varful unui deal de 70 m

 

Galerie Foto Pensiunea Kristine Sibiu

Titlu poza 10 Titlu poza 10
416 afisari
Titlu poza 11 Titlu poza 11
446 afisari
Titlu poza 12 Titlu poza 12
417 afisari
Titlu poza 13 Titlu poza 13
422 afisari
Titlu poza 14 Titlu poza 14
420 afisari
Titlu poza 15 Titlu poza 15
419 afisari
Titlu poza 16 Titlu poza 16
376 afisari
Titlu poza 17 Titlu poza 17
444 afisari
Titlu poza 18 Titlu poza 18
485 afisari
Titlu poza 19 Titlu poza 19
426 afisari
Titlu poza 20 Titlu poza 20
387 afisari
Titlu poza 21 Titlu poza 21
438 afisari
Titlu poza 22 Titlu poza 22
403 afisari
Titlu poza 23 Titlu poza 23
400 afisari
Titlu poza 24 Titlu poza 24
427 afisari
 
     

 
   
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre Pensiunea Kristine din Sibiu

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate





Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre Pensiunea Kristine din Sibiu

Momentan nu a adaugat nimeni nici un review . Fii tu primul !

Comentarii publicate pentru Pensiunea Kristine din Sibiu sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.