stadionul municipal sibiu

stadionul municipal sibiu
Cazare Romania > Transilvania > Judetul Sibiu > Cazare Sibiu > Stadionul Municipal


 
 

Stadionul Municipal

Oferte Sibiu 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Sibiu

Nota 8.7 din 10 pe baza a 26 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Sibiu

 
     
 
 
 
     
 
 
Scurta istorie a Stadionului Municipal Sibiu

In 1927 pe latura sudica a parcului s-a dat in folosinta stadionul municipal cunoscut la inceput sub numele de Stadionul de educatie fizica.

Supus unor transformari majore in perioada 1977-1981, stadionul a fost dotat cu tribune de beton pentru 12000 spectatori.

In 1982 vechea tribuna acoperita a fost demolata capacitatea ajungand la peste 24000 locuri. Sub vechea tribuna functioneaza o sala de atletism. Stadionul dispune si de o tabela electronica.

Lucrarile de realizare a instalatiei termice de la Stadionul Municipal au fost finalizate. S-au montat geamuri din termopan la sala de sport, la birouri, la vestiare si la hotel.

Pentru hotelul din incinta Stadionului Municipal, s-au renovat camerele si grupurile sanitare, instalatiile electrice au fost reconditionate, iar mobila a fost schimbata in totalitate.
Cele 14 camere ale hotelului din incinta Stadionului Municipal ofera conditii optime sportivilor sibieni care vor fi in cantonament.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     

Super Oferte

Pensiunea Treviguesthouse Sibiu

Cazare Pensiunea Treviguesthouse Sibiu | Prezentare Sibiu Treviguesthouse Pensiunea | Poze Sibiu Pensiunea Treviguesthouse
Clasificare Pensiunea Treviguesthouse - 3 stele
190 LEI
Eurotrip