ghid consular

ghid consular
 

Cazare Romania > Sfaturi de vacanta si calatorie > Ghid consular

 
 

Ghid consular

ghid consular
 
     

 
 

Ministerul Afacerilor Externe

Accidentele, imbolnavirea, decesul unei persoane apropiate, dezastrele si catastrofele naturale sunt momente dificile pentru oricine, oriunde s-ar afla. Cu atat mai mult pentru cei care nu sunt acasa, ci in strainatate, unde nu dispun de toate resursele necesare.

Acest ghid se adreseaza cetatenilor romani care intentioneaza sa calatoreasca sau se afla deja in afara granitelor tarii. Sunt prezentate elemente de baza care va pot ajuta sa fiti in siguranta atunci cand va aflati in strainatate si sa rezolvati o serie de situatii nedorite si neprevazute. Exista multe demersuri care va pot ajuta sa depasiti aceste situatii.

Este important sa stiti, de asemenea, cum va poate ajuta Ministerul Afacerilor Externe, prin ambasadele si oficiile consulare din strainatate.

Milioane de cetateni romani calatoresc anual sau chiar petrec perioade lungi in strainatate fara a se confrunta cu vreun incident major.

Totusi, pentru a fi in siguranta si a evita situatiile dificile, va recomandam sa tineti cont de elementele prezentate in acest ghid.

Pentru a descarca Ghidul consular, click AICI ! [ PDF, 9.5 MB ]

 

Pentru a descarca Ghidul transport aerian, click AICI

 
     
 
 
 
     
  
 

Ghid Consular link-uri utile | Informatii utile Ghid Consular