Cazare Piatra Craiului | Muntii Pietrei Craiului | Cazare si agrement in Piatra Craiului

Accommodation Piatra Craiului | Informatii generale cazare si agrement | Excursii in Piatra Craiului
Cazare Romania > Transilvania > Judetul Brasov > Cazare Piatra Craiului


 
 

Cazare Piatra Craiului

Oferte Piatra Craiului 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 • Filtreaza:

 
     
 
 

Daca sunteti proprietarul unei pensiuni, hotel sau vile si doriti inscrierea in portalul de promovare turistica www.TourismGuide.ro Inscrie-te acum !

Formular de inscriere Clik aici...
E-mail : sales@tourismguide.ro


Pentru a venii in sprijinul echipei Tourism Guide de a dezvolta si promova impreuna cat mai eficient zona sau localitatea,puteti sa trimiteti informatiile/pozele la: admin@tourismguide.ro

  Localizare - Piatra Craiului

  PNPC se intinde intre coordonatele de 45 22" 03" si 45 35" 11" latitudine nordica si 25 07" 38" si 25 23" 18" longitudine estica, pe teritoriul Romaniei, Europa.

  Piatra Craiului este o zona montana superba care merita vizitata.Pentrucazare in Piatra Craiului vizitati ofertele de mai jos.


  Harta Piatra Craiului localizare Romania

  - Parcul National Piatra Craiului este situat in raza judetelor Brasov si Arges, respectiv a localitstilor Zarnesti si Moeciu, Rucar si Dambovicioara, incluzind masivul Piatra Craiului si o zona cuprinzand Cheile Dambovitei si Cheile Ghimbavului.

  - Situat in Carpatii Meridionali, parcul cuprinde masivul de circa 25 km lungime intre Zarnesti si Rucar, fiind delimitat de culoarul Rucar- Bran si raul Dambovicioara la est si sud-est, de raurile Dambovitasi Tamasla est si de raul Barsa la nord. Principalele puncte deacces sunt orasul Zarnesti (spre Barsa si Prapastiile Zarnestiului) si Rucar (spre Dambovita si Dambovicioara).

  Piatra Craiului


 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip