Cazare Bucuresti - Oferte Hoteluri Pensiuni Vila Apartamente 2020

Cazare Bucuresti 2020 | Oferte cazari Hoteluri Pensiuni Bucuresti | Cazare ieftina Bucuresti | Gara de Nord | Cazari Regim Hotelier
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Bucuresti > Cazare Bucuresti


 
 

Cazare Bucuresti

Oferte Bucuresti 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Str. Calea Victoriei, nr. 85, sc. A, etaj 6, ap. 21, Sector 1

Situat la 300 de metri de Ateneul Român din Bucureşti, acest apartament cu aer condiţionat oferă acces gratuit la internet WiFi şi un balcon. Proprietatea este la 300 de metri de Muzeul Naţional de Artă. Apartamentul are zonă de relaxare şi o bucătărie cu frigider, plită şi cuptor....

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Piata Amzei, nr. 10-22, sc. D, ap. 1, parter, sector 1

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Soseaua Chitilei, nr. 204, Sector 1

Colosseum Residence oferă WiFi gratuit și unități de cazare în București. Fiecare cameră include TV cu ecran plat și baie privată. Centrul de expoziții RomExpo se află la 3,7 de Colosseum Residence, iar Stadionul Giulești - Valentin Stănescu este situat la 4,4 km. Cel mai apropiat...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Soseaua Nordului, nr. 96V, ap. 1, Sector 1

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Soseaua Panduri, nr. 9, boc P21, ap. 14, Sector 5

Apartment Panduri oferă o unitate de cazare în București. Apartamentul are aer condiționat și WiFi gratuit. Bucătăria este utilată cu frigider și cuptor. În acest apartament sunt disponibile prosoape și lenjerie de pat.

Informatii

Cazare Bucuresti, Bulevardul Dacia, nr. 47

Dacia Accommodation este un apartament în sistem self-catering, situat la 400 de metri de stația de metrou Piaţa Romană, la 900 de metri de Ateneul Român și la 1 km de Muzeul Naţional de Artă. Proprietatea este dotată cu aer condiționat şi acces WiFi gratuit. Apartamentul are o zonă de...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Bulevardul I. C. Bratianu, Nr. 44, Sc. A, Ap. 44, Sector 3

Doksa Accommodation oferă cazare în București , la 700 de metri de Teatrul Național . Apartamentul este la 1,3 km de Parcul Cișmigiu . Este disponibilă o parcare privată . Bucătăria dispune de un cuptor cu microunde și un frigider . Un televizor...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 27-29, Sector 1

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Str. Anghel Alexandru, nr. 22

Mon Caprice este locul in care capriciile tale sunt tema ospitalitatii noastre. Si pentru a le face sa dureze, am pregatit cu mare atentie 12 camere pentru tine, calatorule de-o viata, visatorule de-o noapte sau trubadurule de-o seara ... Hotel Mon Caprice va ofera ospitalitate in conditii de siguranta si intimitate, la tarife foarte accesibile....

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Bulevardul Unirii, Nr. 70, Sector 3

Având aer condiționat, Apartment Zepter oferă unități de cazare în București. Zona istorică este la 1,9 km de proprietate. Există o bucătărie dotată cu un cuptor. De asemenea, există cuptor cu microunde și fierbător de apă.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Str. Dacia, nr. 109, Sector 2

Studio Piata Romana oferă cazare in București . Un televizor cu ecran plat este prezent . Există de asemenea o baie privată cu o cadă si o bucatarie complet utilata .

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Bucuresti, Bulevardul Magheru, nr. 9, Bl. Eva, sc. B, ap. 79, Sector 1

Situat la 200 de metri de Ateneul Român din București, acest apartament cu aer condiționat are terasă la soare. Oaspeții beneficiază gratuit de WiFi și de o parcare privată. Unitatea include o bucătărie cu maşină de spălat vase şi cuptor. Există un TV cu ecran plat.

Informatii

 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Bucuresti

Nota 8.5 din 10 pe baza a 32 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Bucuresti

 
     
 
 
 
     
 
 

Cazare Hoteluri Bucuresti | Prezentare municipiul Bucuresti | Informatii turistice

Municipiul Bucuresti are o suprafata de 228 km patrati (0.8 % din suprafata Romaniei), din care suprafata construita este de 70 % .

Orasul Bucuraesti este asezat la 44 grade 24 minute 49 secunde latitudine nordica (ca si Belgradul, Geneva, Bordeaux, Minneapolis) si 26 grade 05minute 48 secunde longitudine estica (ca si Helsinki sau Johannesburg), in sudul Romaniei la o distanta de 64 km nord de fluviul Dunare, la 100 km sud de Carpatii Orientali, si 250 km vest de Marea Neagra.

Capitala Romaniei, Bucurestiul este cel mai mare oras al tarii si principalul centru politic, administrativ, economic, financiar, bancar, educational, stiintific si cultural. Orasul este situat in S-SE tarii, pe raurile Dambovita si Colentina, la o altitudine de 60-90 m. Bucurestiul are o suprafata de 228 kmp si o populatie de peste 2 milioane. Bucurestiul este al treilea oras din regiune, din punct de vedere al numarului de locuitori, dupa Atena si Istanbul.

Bucuresti - Capitala Romaniei - Micul Paris - scurt istoric

Prima atestare documentara a orasului Bucuresti dateaza din 1495 ca resedinta a domnitorului Tarii Romanesti, Vlad Tepes, insa istoria sa este mult mai veche. Denumirea de Bucuresti i se trage de la un taran pe nume Bucur, dar pana la sfarsitul Evului mediu nu exista nici o atestare documentara.
Dezvoltarea orasului a fost oprita de atacurile turcilor si tatarilor, inaintea secolului al XVII-lea. In anul 1698 orasul a devenit capitala Valahiei, dezvoltarea lui incepand in perioada de pace din secolul al XVIII-lea.

La inceputul secolului al IX-lea populatia orasului era de 50.000 de locuitori, ajungand la 122.000 in anul 1859. De la 639.000 de locuitori (1930) s-a ajuns in anul 1966 la 1.452.000 de locuitori.
In perioada comunista au fost inaltate constructii masive (sediile Partidului Comunist si cladirile gigantice care gazduiau lucrarile Guvernului) cu pronuntat stil sovietic, au fost proiectate parcuri si au fost extinse marile bulevarde.
Orasul Bucuresti devine capitala Romaniei in anul 1862 si este unul din primele orase luminate cu gaz.
Prima institutie de invatamant superior a fost infiintata in anul 1694 - Academia Sfantul Sava. Prima universitate a fost fondata in anul 1861, in prezent in Bucuresti existand peste 21 de institutii de invatamant superior cu peste 100.000 de studenti.

Bucurestiul obiectiv turistic

Palatul Parlamentului, edificiu colosal ridicat in "epoca de aur" a dictaturii comuniste din ordinul dictatorului Ceausescu intre 1984 si 1989, este inscris in Cartea Recordurilor Guiness pe locul II in lume dupa Pentagon - cu o suprafata desfasurata de 330.000 m2 si pe locul III ca volum, cu 2.550.000 m3. Constructia este amplasata in centrul istoric si geografic al Bucurestilor si atrage privirile prin stilul arhitectonic deosebit. Constructia, ale carei lucrari au demarat in iulie 1984, este structurata pe 6 niveluri si impartita in 21 de corpuri.
Atheneul Roman, una din cele mai reprezentative cladiri ale capitalei, a fost ridicata intre anii 1886-1888, dupa planurile arhitectului francez Albert Galleron. Arhitectura exterioara este o imbinare de stiluri: neoclasic, baroc, ionic.
Din cele 40 de muzee si cele 230 de biserici sunt de remarcat Muzeul Satului, al doilea ca importanta in Europa dupa cel din Stockholm), care aduna laolalta arhitectura traditionala rurala din toata tara, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie sau bisericile din secolele 16 - 17.

Cazari in Bucuresti - Oferte de cazare Bucuresti - Regim hotelier Bucuresti

Cazare Bucuresti - Capitala tarii dispune de numeroase locuri de cazare in hoteluri, vile, pensiuni si apartamente in regim hotelier situate in oras sau in imprejurimirile lui.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     

Super Oferte

Hostel Venus Bucuresti

Cazare Hostel Venus Bucuresti | Prezentare Bucuresti Venus Hostel | Poze Bucuresti Hostel Venus
Clasificare Hostel Venus - 2 stele
80 LEI

Apartament EastComfort Bucuresti

Cazare Apartament EastComfort Bucuresti | Prezentare Bucuresti EastComfort Apartament | Poze Bucuresti Apartament EastComfort
Clasificare Apartament EastComfort - 0 stele
35 EUR
Eurotrip