Cazare Balvanyos | Oferte cazare Balvanyos | Hoteluri Pensiuni Vile Balvanyos | Accommodation Balvanyos

Statiunea Balneoclimaterica Balvanyos | Oferte Cazare Hoteluri Vile Pensiuni | Fotografii imagini Balvanyos
Cazare Romania > Centre SPA > Judetul Covasna > Cazare Balvanyos


 
 

Cazare Balvanyos

Oferte Balvanyos 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Balvanyos, Str. Principala Nr. 1

Pensiunea Transilvania dispune de 23 spatii de cazare structurate camere cu doua paturi, camere cu 3 paturi si apartamente. Toate camere dispun de grup sanitar propriu televizor si minibar. Structura de Cazare***: - 20 camere cu 2 paturi - 2 camere cu 3 paturi - 1 apartament //

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Balvanyos, Baile Balvanyos nr. 67

Pensiunea ofera toate conditiile pentru un sejur de neuitat petrecut la poalele muntilor Bodoc, avand garantia confortului de trei stele. Pensiunea Rezkakas va ofera caldura unui living cu semineu, atmosfera fiind asigurata de sistemul home cinema, impatimiti bucatelor alese se pot bucura de bucataria complet utilata si de sala de mese cu o...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Balvanyos, Balvanyos

Cabana Istvana este înconjurata de Muntii Bodoc si se afla la o altitudine de 800 de metri, într-o zona linistita din Baile Balvanyos. Cabana Istvana ofera un restaurant care serveste mâncaruri traditionale românesti. Oaspetii au la dispozitie o gradina cu facilitati de gratar si o piscina în aer liber....

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Balvanyos, Str. Principala, Nr. 1

Pensiunea Cetate din Balvanyos asigura urmatoarele posibilitati de cazare: Cazare de trei stele: - 4 camere cu cate 2 paturi simple - 9 camere cu paturi double - 2 apartamente - camerele sunt dotate cu mini bar, televizor, incalzire centrala, wc, dus - pretul camerei include micul dejun - sauna si bazin incalzit Cazare de doua stele: - 5...

Informatii
10 Nota

Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Balvanyos, Balvanyos

Complet renovat, ridicat la standarde de patru stele, situat in mijlocul padurilor ce inconjoara Lacul Sf. Ana, Grand Hotel Balvanyos**** se bucura de un cadru natural care imbina linistea si aerul proaspat al peisajului montan cu valoarea de exceptie a locatiei, in asa fel incat hotelul a devenit, probabil, cea mai atractiva destinatie pentru...

Informatii
 
     
 
 

Lista unitatilor de cazare din Balvanyos

Nota 10 din 10 pe baza a 1 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Balvanyos

 
     
 
 
 
     
 
 

Statiunea Balvanyos

Statiunea Balvanyos este o statiune balneoclimaterica permanenta situata la o altitudine de 800m, fiind situata pe versantul estic al Muntilor Bodoc.

Datorita calitatilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanetilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, statiunea Balvanyos ofera oaspetilor excelente posibilitati de tratament.

Izvoarele minerale de aici sunt indicate in tratarea afectiunilor cardiovasculare, nevrozelor astenice si gastrita.

Scurt istoric Balvanyos

Baile Balvanyos de azi s-a format din contopirea a trei colonii de bai care au functionat odinioara si a incepout sa se dezvolte dupa anul 1895.
Cea mai veche este cea care se situeaza in pasul Balvanyos: Pucioasa din Turia

Din Balvanyos puteti face excursii la Pestera Ucigasilor, amintita documentar inca din 1349 (existenta in partea inferioara a unui strat de bioxid de carbon, rezultat al unor emanatii post-vulcanice, determina moartea prin sufocare a oricarei vietati care patrunde aici), sau la ruinele Cetatii Paganilor.

Factorii de cura in statiunea Balvanyos

Multumita compozitei lor chimice apele de Balvanyos sunt remarcabile in cure de baut, in tratamentele afectiunilor stomacale si intestinale.
Folosite in mofete, se dovedesc a fi factori curativi naturali pentru cei suferinzi de afectiuni de cord si ale sistemului vascular.
Atat apa, cat si gazul au radioactivitate naturala relativ mare. Linistea, aerul ozonat si bogat in ionuri negative sunt de asemenea factori naturali de cura care induc o stare de calm si relaxare.

Tratamente statiunea Balvanyos

La Balvanyos se pot trata cu bune rezultate o serie de afectiuni incepand de la afectiuni cardiovasculare (hipertensiunea arteriala, insuficienta mitrala si aortica compensata, arteriopatii periferice prin arteroscleroza, varice), afectiuni asociate (nevroza astenica, afectiuni reumatismale degenerative si abarticulare, boli profesionale).