Cazare Biborteni | Oferte cazare Biborteni | Hoteluri Pensiuni Vile Biborteni | Accommodation Biborteni

Cazare in Biborteni | Oferte Cazare Hoteluri Vile Pensiuni Biborteni | Fotografii imagini Biborteni
Cazare Romania > Transilvania > Cazare Biborteni


 
 

Cazare Biborteni

Oferte Biborteni 2020 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

 
     
 
 

Aceasta sectiune nu are unitati de cazare inscrise !

Daca sunteti proprietarul unui hotel, pensiuni sau vile din si doriti inscrierea in portalul de promovare turistica www.tourismguide.ro accesati pagina Inscrie-te acum !

Pentru a venii in sprijinul echipei TourismGuide de a dezvolta si promova impreuna cat mai eficient localitatea, puteti trimite informatii si poze pe adresa de email: admin@tourismguide.ro

Statiunea Biborteni este situata la o altitudine de 490 m si la o distanta de 45 km nord-vest de Sfantu Gheorghe in apropierea localitatii Baraolt, in Depresiunea Baraolt. Statiunea Biborteni are aproximativ 820 de locuitori.

Apele minerale din zona statiunii Biborteni, carbogazoase, bicarbonatate, calcice, magneziene, hipotoneferuginoase, sodice, sunt cunoscute din secolul XIX, din anul 1880 fiind deja imbuteliate.

Aceste ape minerale sunt utilizate pentru tratarea afectiunilor tubului digestiv, gastrite, gastro-duodenite cronice, diabet, afectiuni hepate-biliare, dischinezie biliara, litiaza biliara, boli ale rinichilor si cailor urinare, boli endocrine si cardiovasculare.

Statiunea Biborteni dispune de instalatii pentru bai calde si reci precum si de buvete pentru cura interna. Apele minerale de la Biborteni sunt imbuteliate si sunt cunoscute in toata tara sub marca Biborteni.

 
     
 
 
 
     
 
 
 
     
Eurotrip