Cazare Lupeni Harghita

Cazare Lupeni Harghita
Cazare Romania > Tinutul Secuiesc > Judetul Harghita > Cazare Lupeni Harghita


 
 

Cazare Lupeni Harghita

Oferte Lupeni Harghita 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Vezi pe Harta

Cazare Lupeni Harghita, Str. Principala, nr. 56

Pensiunea Anikó se afla în centrul satului într-un mediu placut si linistit, iar gazdele pensiunii va asigura confortul necesar pe durata sederii. Fiecare camera având duș separat.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Lupeni Harghita, Lupeni, nr. 565

Pensiunea Gordon se ocupa din anul 1995 cu turism rural si ofera o experiența bogata si un divertisment de neegalat pentru oaspeți. Garantarea calitații este data si de numarul mare de turisti ce revin an de an la pensiune.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Lupeni Harghita, Strada Mare, nr. 292

Hostel Farkaslaka se afla în Lupeni, la 26 km de Praid, și ofera unitați de cazare cu WiFi gratuit și gradina. Oaspeții care doresc sa descopere zona pot schia în apropiere. Sovata se afla la 34 km de cabana, iar Sighișoara este la 45 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Târgu Mureș,...

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Lupeni Harghita, Lupeni, nr. 647

Pensiunea Ábel Bölcsoje se afla în Lupeni, ofera un lounge comun și acces gratuit la internet WiFi. Oaspeții pot folosi gratarul. La pensiunea Ábel Bölcsoje, camerele au o terasa cu vedere la munte. Oferind o baie privata, camerele de la Ábel Bölcsoje Panzió ofera, de asemenea, vedere la...

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Lupeni Harghita, Lupeni, nr 384A

Panoráma Vendégház se afla în Lupeni și ofera o gradina, o terasa și acces gratuit la internet WiFi. Pensiunea asigura camere de familie. Toate unitațile pensiunii au TV cu ecran plat. Proprietatea servește în fiecare dimineața un mic dejun à la carte.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Lupeni Harghita, Strada Principala, Nr. 642

Pensiunea Balla oferă WiFi gratuit şi unităţi de cazare în oraşul Lupeni, la 28 km de Sovata. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Toate camerele sunt dotate cu TV. Camerele au baie privată.

Informatii