Cazare Turnu Magurele | Oferte cazare Turnu Magurele | Hoteluri pensiuni vile Turnu Magurele | Accommodation

Cazare Turnu Magurele | Hoteluri Pensiuni Vile Turnu Magurele | Oferte de cazare in Turnu Magurele | Turnu Magurele Accommodation
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Teleorman > Cazare Turnu Magurele


 
 

Cazare Turnu Magurele

Oferte Turnu Magurele 2022 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii


Unitate turistica clasificata la 4 stele Vezi pe Harta

Cazare Turnu Magurele, Str. Dunarii, nr. 3

Vila Giulia oferă un restaurant à la carte și o zonă de spa. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și internet Wi-Fi gratuit. Fiecare cameră de la Vila Giulia are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite....

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Turnu Magurele, Strada Independentei, bloc D12, scara 2, parter, apartament 23

Informatii
 
     
 
 

Municipiul Turnu Magurele este situat in partea sudica a tarii noastre, pe malul stang al Dunarii si face parte din judetul teleorman din anul 1838. La data infiintarii orasului acesta facea parte din judetul Olt. Oasul Turnu Magurele esta asezat pe un platou ce inainteaza din lunca cuprinsa intre Dunare si Olt.

Turnu Magurele se afla la o distanta de 4 km fata de Dunare si 3 km de Olt. In partea de sud a orasului Turnu Magurele dincolo de Dunare se inalta dealurile Bulgariei cu localitatea Nicopole iar la nord se invecineaza cu comuna Odaia, la est comuna Magurele de la care a pornit si numele de Turnu-Magurele.
Cordonatele orasului Turnu Magurele sunt 24g 35" longitudine estica si 43g 45" latitudine nordica.

In conformitate cu ultimul recensamant facut in municipiul Turnu Magurele ar fi 35.146 locuitori din care 17.442 barbati si 17.974 femei.