Cazare Videle | Oferte cazare Videle | Hoteluri pensiuni vile Videle | Accommodation Videle

Cazare Videle | Hoteluri Pensiuni Vile Videle | Oferte de cazare in Videle | Videle Accommodation
Cazare Romania > Muntenia > Judetul Teleorman > Cazare Videle


 
 

Cazare Videle

Oferte Videle 2021 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Vezi pe Harta

Cazare Videle, Soseaua Giurgiului, nr. 18Bis

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Videle, Strada Aleea Pietei, nr. 20

Casa Emerio , pensiunea cu servicii hoteliere, amplasata in zona centrala a orasului Videle, ofera clientilor sai spre inchiriere camere spatioase, complet mobilate la preturi accesibile. Pensiunea Casa Emerio va ofera: Camere Twin (camera doua persoane) – spatiu de 20 MP, baie proprie sau comuna cu o alta camera twin si acces la bucatarie,...

Informatii
 
     
 
 

Orasul Videle este amplasat in plina zona de campie si anume in Campia Nejlovului sau Campia Videle, o subunitatea a Campiei Gavanu Burdea ce face parte din Campia Romana aflata in sudul romaniei , la nord de Dunare.

Videle se afla la intretaierea mai multor artere de circulatie rutiere si feroviare la limita de nord-est a judetului Teleorman si este legat de Bucuresti capitala tarii prin linia ferata Bucuresti - Craiova si drumul judetean 601 la 60 km departare de Alexandria - resedinta judetului prin drumul judetean 503 la 50 km departare.

Orasul Videle are un climat continental specific cu amplitudini termice mari si precipitatii in general putine (540 mm/an), fiind ani si perioade importante de seceta care afecteaza culturile agricole.

Videle reprezinta un punct de atractie pentru locuitorii satelor din jur prin locurile de munca care le ofera schela de extractie a petrolului si activitatile feroviare. In oras exista 3 scoli generale si un grup scolar tehnic.

Majoritatea populatiei din oras este de origine crestin-ortodoxa si beneficieaza de oficiile religioase a 5 biserici dintre care cea din fotachesti reprezinta un loc de adevarat pelerinaj pentru credinciosii ce vin de la distante foarte mari.

Din Orasul Videle s-au remarcat oameni a caror valoare s-a facut cunoscuta peste granitele sale ca poetul Nicolae Nasta, vestitul Cornist Badanoiu, cercetatorii care lucreaza s-au au lucrat in institute de cercetare, sau actuali oameni politici ca deputatul Adrian Videanu.