ApartHotel Iosefin Residence Timisoara - TourismGuide Romania

ApartHotel Iosefin Residence Timisoara | Cazare Timisoara ApartHotel Iosefin Residence | Rezervari ApartHotel Iosefin Residence Timisoara | Cazare Timisoara
Eurotrip

Cazare Romania > Cazare Banat > Judetul Timis > Cazare Timisoara > ApartHoteluri Timisoara > ApartHotel Iosefin Residence

 
 
Cazare ApartHotel Iosefin Residence Timisoara

ApartHotel Iosefin Residence

Clasificat la 4 stele
Vizualizari: 1327
Rezerva online!

Nota informativa !!!

• Va indrumam sa folositi sectiunea Rezerva Online de mai sus pentru a verifica disponibilitatea camerelor si tarifele aferente acestei unitati de cazare.
• Rezervarile vor putea fi efectuate online in timp real conform disponibilitatii oferite de sistemul de rezervari.

Contact ApartHotel Iosefin Residence Timisoara

Orasul: Timisoara
Regiunea Turistica: Banat
Descrierea adresei:

Unitatea de cazare ApartHotel Iosefin Residence face parte din categoria ApartHoteluri Romania

Harta ApartHotel Iosefin Residence Timisoara

Servicii oferite de ApartHotel Iosefin Residence Timisoara

  • Receptie24/24h, Lobby Receptie, Self Bar, Seif Deposit, Camera Bagaje, Lift, Gradina Interioara.
  • Curatenie, Utilitati, Internet, Parcare supravegheata video, Securitate, Apel la ora solicitata, Comenzi taxi.
  • Cafenea in stil vienez Julius Meinl la parterul cladirii, Selfbar in Lobby Receptie, Terasa-bar in cadrul gradinii.
  • Locatii ample cu una si doua camere decorate cu viata, complet mobilate, bucatarie echipata, baie dotata ...
  • Transfer aeroport, Rent a car ,Taxi, Spalatorie / Curatatorie, Telefon intern-international.
  • In curand Restaurantul Iosefin Medieval si Salon Spa Orhideea.

Despre ApartHotel Iosefin Residence Timisoara

APARTHOTEL IOSEFIN RESIDENCE TIMISOARA

Locatia strategica permite sa fie aproape de principalele puncte de interes din Timisoara - City Centre, Museuri, Old Town,Parcuri ,Shopping Centre, Universitate .
Adresa: Piata Mocsonyi - Sinaia ,zona Iosefin,Timisoara,Romania

* Cum sa ajungeti la ApartHotel Iosefin Residence
ApartHotel Iosefin Residence este situat in Piata Maria imediata in vecinatatea Biserica Sinaia ,accesul este usor accesibil cu masina propie sau mijloacele de transport public .
Acces cu masina propie ,indiferent din ce parte vei intra in oras, trebuie sa observi indicatoarele care te indrepta catre zona centrala.

Acces de la Gara sau Autogara : Fiind dotat cu piata, autogara si gara ,cartierul Iosefin este situat pe traseele mai multor mijloace de transport in comun care face legatura intre Autogara si Gara cu centru, dar zona e traversata de mai multe linii de tramvai: 3, 7, 8, 1, 2, dar si de autobuze 32, 33, expres.

Acces de la aeroportul Traian Vuia : Timisoara este orasul din vestul Romaniei cu cel mai important aeroport .Pe acest aeroport opereaza toate campanile aeriene din Europa care au curse zilnice.Astfel Timisoara are legaturi cu toate marile orase europene si nu numai .Din aeroport se poate ajunge al Iosefin Residence cu autobus ,care are statie de oprire la 5 min. de residence .Dar cel mai util este taxi .
Pentru client business asiguram transferul gratuit de la/sau aeroport , gara,etc.

* Ce se stie despre istoria Iosefin Residence
Constructia din secolul XIX iar in anul 1907 apare primul act in care se mentioneaza mostenirea a acestui imobil. Arhitectura se incadreza cu zona in care au fost ridicate multe alte imobile tot in aceasi perioada.In toata perioada pina in 2006 acest imobil a fost destinat numai locuintelor ,iar la parter existau spatii comerciale, deoarece zona era cea mai dezvoltata zona comerciala a Timisoarei.Proprietarul actual,in 2006, a inceput renovarea completa, care a durat pana in decembrie 2009.

* Ce oportunitati de program se poat oferi
Oportunitatilor oferite de ApartHotel Iosefin Residence pentru a va relaxa se adauga si ofertele de relaxare si petrecere a timpului liber din Timisoara. Va rugam sa contactati personalul nostru si va poate oferi informatii si sugesti pentru dorintele dumneavoastre.

Usa Residence este deschisa tuturor! Vizitatori locali si straini deopotriva sunt dragi pentru noi. Noi spunem bun venit tuturor ! Oameni de afaceri sau turisti .
Toate apartamentele private sunt legate la linia de telefon, conexiune la internet prin cablu sau wireless .In plus fata de echipamentul tehnic - cum ar fi fax, PC-uri, laptop-uri, secretariat, traducere si servicii de curierat sunt disponibile la cerere catre personalul receptiei. Noi suntem pregatiti pentru serviciile solicitate.

* Pentru copii ce se ofera in Residence
Parintii cu copii care inchiriaza un apartament pot utiliza serviciile noastre. Pentru cei care doresc la cerere si contra cost putem oferi serviciul de baby sitter .

* Cum functioneaza receptia
Receptia functioneaza 24/24 h. La cerere oferim informatii pentru vizitarea obiectivelor turistice, programe culturale, concerte si spectacole de opera,odata cu transferul, dar toate informatiile sunt destinate sa faciliteze sederea oaspetilor cazati .

* Care este capacitatea la Iosefin Residence
25 apartamente de 1- 4 persoane, care se pot inchiria pe termen scurt sau lung.

* Detalii ApartHotel Iosefin Residence
- 25 apartamente (business room,standard room,garsoniere) ample cu una si doua camere decorate cu viata, complet echipate si mobilate , incalzire, telefon, plasmaTV, radio cu ceas, internet, a /c .
Apartamentele confortabile, amplu armonizate cu decorul lor clasic si elegant, care alaturi de serviciul sau cald si fara pereche se adapteaza perfect la necesitatile actuale, facand din acesta un loc de lux si de confort pentru afaceri sau vacante.
- 7 Apartamente pe 73 mp fiecare situate la primul nivel,cu o capacitate de pana la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie, baie) .
- 7 Apartamente pe 65mp fiecare situate la al doilea nivel,cu o capacitate de pina la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie,baie).
- 11 Apartamente(4 apartamete+ 7ap.studio )situate la mansarda pe 36,7mp fiecare cu o capacitate intre 1-3 persoane (hol primire,living-dormitor, salon bucatarie, baie) .

* Exista si non smoking rooms
Da! va rugam sa solicitati la sosire cererea dumneavoastra. Camerele sunt spatioase, luminoase si bine aerisite. Personalul atent va asigura clientilor o atmosfera placuta .

* Facilitati ApartHotel Iosefin Residence
Receptie 24/24h, Lobby, Receptie, Self Bar, Cafenea, Seif Deposit, Camera Bagaje, Lift, Gradina Interioara , Acces pt. persoane cu handicapat , Brekfast Room, Conference Room.

* Activitati Relaxare
Cafenea cu stil vienez Julius Mein la parterul cladirii,Selfbar in Looby Receptie,Terasa-bar in cadrul gradinii interioare, in curind Restaurantul Iosefin Mediaval si Salon Spa Orhideea .

* Activitati Business
Conference Romm pentru intilniri diverse, Office amplasate la parterul locatiei ,etc.

* Servicii incluse in pret
Curatenie, Utilitati, Internetwireless, Parcare, Securitate, Apel la ora solicitata, Pastrare valori
Comenzi taxi , Informatii diverse: culturale, sportive, turistice, Rezervari diverse.

* Servicii cu plata
Transfer aeroport, Rent a car , Spalatorie / Curatatorie, Telefon intern-international .

* Care politica de anulare a rezervarilor se aplica
Politica de anulare se va adapta la conditiile generale,care contine un acord individual scris

* Informatii generale
Pentru inchirierea pe o perioada mai de durata, - pretul de inchiriere se stabileste pe baza unui acord individual.
# Exista - bucataria pentru a gati in apartamente
Da, cu dotarile necesare - mobilier bucatarie ,vesela, frigider,filtru cafea-ceai, aragaz toate la sandardul actual .
# Experienta Gastronomic,ca acestea sa poata fi garantata
Putem recomanda , rezerva si organiza mese la restaurante traditionale sau cu specific din Timisoara care sunt parteneri cu Iosefin Residence . Dar in curind si in cadrul restaurantului Iosefin Medival .
#Terapie, Masaj, Pedichiurista, Manichiurista
Vine la tine! La solicitarea oaspetilor salonul Spa Orhideea ofera servicile la apartametele din cadrul IosefinResidence .
# Exista o piscina, sala de fitness
Din pacate nu, dar pentru oaspeti putem oferi voucher pentru acces si rezervare la piscine sau spa & wellness partener cu Iosefin Residence .
# Servicul de curatatorie si spalatorie

Avem o relatie contractuala cu o excelenta curatatorie pentru orice tip de spalare si curatare .

Imprejurimi si Obiective turistice Timisoara

Obiective turistice: mprejurimi - Obiective turistice Timisoara

Inspirat de necesitatea unui oras caracterizat prin miscare si dinamica, Apart Hotel Iosefin Residence este situat strategic in zona istorica a Timisoarei, si in interiorul zonei comerciale si de afaceri a orasului. Iosefin este, dupa zona Cetate, una dintre cele mai frumoase zone ale orasului.Daca toate cladirile vechi, adevarate opere de arta, ar fi renovate si si-ar recapata eleganta de odinioara, acestea s-ar detasa in fruntea frumusetilor vizitate ale zonei.

Nu de putine ori, strainii care au avut ocazia sa viziteze zona au fost impresionati de eleganta decorurilor arhitecturale a intregului cartier. Cu o istorie de peste 250 de ani, cartierul Iosefin este una dintre zonele istorice ale Timisoarei. Construit initial langa Cetatea fortificata, Iosefinul era separat de zidurile grele ale cetatii si s-a dezvoltat gratie Canalului Bega, pe care se transporta marfa, si in jurul Garii de Nord. Iosefinul, numit initial si Maierele Noi, a fost proiectat de la inceput ca un sat de colonisti germani.
Termenul maiere inseamna ferme, gospodarii, iar cele noi, germane, s-au constituit, prin 1744, dupa ciuma, pe malul stang al Begai, unde zona era asanata. Cartierul era un soi de refugiu exterior al orasenilor, la aer curat, din primavara pana-n toamna, cat in Cetate mirosurile erau insuportabile.

Casele aveau initial gradini luxuriante. Dupa a doua sa vizita in Banat, in 1773, imparatul Iosif al II-lea de Habsburg a acceptat ca acest cartier sa ii poarte numele. Pe malul Begai s-au construit mori, in 1846 a aparut fabrica de tigarete, apoi cea de ciocolata si cea de palarii, uzina de apa industriala. Populatia era diversa: mici negustori, multi birtasi, functionari etc.

Turism erotic - Micul Amsterdam
Aproape fiecare casa era, in acelasi timp, si Gasthaus, han de oaspeti. Pe langa acestea inflorea o adevarata industrie a placerilor,zona fiind cautata ca un adevarat cartier rosual , care nu de putine ori oferea confruntari pasionale. O sansa a zonei, pentru a-si redobandi pulsul de odinioara, ar fi transformarea ei intr-una cartier de turism erotic dupa modelul Amsterdamului. Acest lucru nu ar fi o noutate. Pe la mijlocul veacului al XVIII-lea, in cartierul Iosefin se aflau cele mai multe case de toleranta din oras, precum si cele mai multe bistro.

Fratele Turnului Eiffel
Iosefinul se poate mandri cu unele dintre cele mai interesante cladiri din Timisoara. Palatul Bancii de Economii se afla la intersectia bulevardelor Tineretii si General Ion Dragalina, are un turn deosebit si o arhitectura bogata a acoperisului. Turnul de apa a fost construit in 1914, fiind perechea celui din Fabric, ridicat cu doi ani mai devreme.
Casa cu Ancora a fost construita pe locul primei capitanii a Portului Timisoara, in 1755. Tot aici functioneaza si principala poarta feroviara a orasului, Gara de Nord. Cladirea veche a ceea ce se numea initial Josefstadter Bahnhof sau Jozsefvaros Indohaz a fost ridicata in perioada 1897-1899.
Dupa bombardamentele din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, gara a fost reconstruita. In anii `70, dupa modernizarea instalatiilor, a fost refacuta cu actuala arhitectura. Podul de fier leaga strazile Ady Endre si Andrei Muresanu. Se spune ca a fost proiectat de insusi Gustave Eiffel, constructorul faimosului turn din Paris.
Educatie, Invatamant, Sanatate si Religie

Iosefinul gazduieste multe scoli si licee, iar cladirile unde acestea functioneaza se datoreaza si ordinelor manastiresti. Cladirea Colegiului Banatean si a Liceului Sarbesc au fost construite de Episcopia Romano-Catolica pentru Ordinul Calugaritelor Notre Dame. In Liceul Sarbesc erau locuintele calugaritelor, in scoala generala de alaturi se gaseau cantina si internatul, iar cladirea actualului colegiu era scoala de fete.
In Iosefin mai functioneaza si casa de cultura studenteasca.Tot in aceasta zona a orasului exista Spitalul de Obstetrica a Ginecologie Dr. D. Popescu , dar si Clinica de Psihiatrie de pe strada Vacarescu.

Biserica Ortodoxa, construita in anii 1931-1936, domina Piata Kuttel, sau Sinaia. Inaintand inspre centrul cartierului, gasim Biserica Romano-Catolica, in a carui curte se afla cea mai veche statuie din piatra a Sfantului Ioan Nepomuk, datand din 1723. Biserica micuta a fost construita mai tarziu, in 1774, in stil baroc.
In Iosefin exista si singura Sinagoga functionala din Timisoara, pentru cei aproximativ 500 de evrei care mai traiesc in capitala Banatului. Este cea mai tanara din cele trei ale orasului, fiind construita in anul 1910.

Minunea Mariei: Revolutia din decembrie 1989
Piata Maria, situata tot in aceasta parte a orasului, si-a luat numele de la Monumentul Fecioarei Maria, ridicat pe locul unde se spune ca a fost ars de viu Gheorghe Doja. Legenda spune ca, in momentul torturii, calugarii care intonau imnuri au vazut pe cer chipul Sfintei Maria si, dupa aceea, au decis sa ridice o statuie din lemn a Maicii Domnului.

Aceasta a fost inlocuita, la inceputul secolului trecut, cu o statuie din marmura de Cararra. Piata Maria a jucat un rol important in istoria Timisoarei. De la casa parohiala reformata, cladirea rosie, mare, in stil englezesc, a pornit, in 1989, Revolutia Romana. In 15 decembrie 1989, in fata casei parohiale s-au adunat mai multi enoriasi. O seara mai tarziu, aici erau deja peste 400 de persoane, de diferite etnii. Atunci s-a strigat pentru prima data Jos Ceausescu! si Jos comunismul! .

Galerie Foto ApartHotel Iosefin Residence Timisoara

ApartHotel Iosefin Residence  ApartHotel Iosefin Residence
857 afisari
Receptie Receptie
794 afisari
Matrimoniala Matrimoniala
849 afisari
Grup Sanitar Grup Sanitar
752 afisari
Camera Dubla Camera Dubla
824 afisari
Camera Double Camera Double
738 afisari
Dubla Matrimoniala Dubla Matrimoniala
741 afisari
Baie Baie
702 afisari
Living Living
696 afisari
Interior Interior
711 afisari
Bucatarie Bucatarie
665 afisari
Mic dejun Mic dejun
769 afisari
 
     

 
   
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre ApartHotel Iosefin Residence din Timisoara

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate

Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre ApartHotel Iosefin Residence din Timisoara

Am ramas profunda impresionata de acesta locatie din Timisoara ,la inceput am fost putin neincrezetoare cea am vazut pe site www.iosefinresidence.ro deoarece nu credeam ca exista si asemenea locatie hoteliera .DAR ! acum sunt convinsa de acesta - nu pot sa spun decit - SUPER - multumesc personalului care sunt cu adevarta profesionisti ...Despre conditii de cazare - EXCELENT -
Recomand la toti cei care ajung in Timisoara si vor ceva mai mult decit o camera clasica de hotel .
Recomand la toti amici mei ApartHotel Iosefin Residence ..
pentru toti Adela ,
Recenzie trimisa de din Cluj-Napoca, Romania in data de - Nota Acordata: 10 din 10 1
pentru ApartHotel Iosefin Residence din Timisoara
o loctie reusita ,in prezent recomandabila pentru cei care vin in Timisoara .
Recenzie trimisa de din verona, Italia in data de - Nota Acordata: 9 din 10 1
pentru ApartHotel Iosefin Residence din Timisoara
2 de comentarii pentru ApartHotel Iosefin Residence din Timisoara cu nota generala de 9.5 din 10
Comentarii publicate pentru ApartHotel Iosefin Residence din Timisoara sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.