Cazare Sebis | Oferte turism Sebis | Cazare Hoteluri Pensiuni Vile Sebis | Accommodation Sebis

Oferte Cazare Sebis | Accommodation Sebis | Orasul Sebis obiectiv turistic | Informatii utile Sebis
Cazare Romania > Crisana > Judetul Arad > Cazare Sebis


 
 

Cazare Sebis

Oferte Sebis 2024 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii

  • Filtreaza:
  • Categorie
  • Clasificare

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Sebis, Strada Crisului, Nr. 32

Pensiunea Ladyna se afla în satul Sebis si are bucatarie comuna complet echipata la dispozitia oaspetilor, camere cu balcon si acces gratuit la Wi-Fi, precum si gradina mare cu facilitati de gratar si loc de joaca pentru copii, Toate spatiile de cazare beneficiaza de baie privata si TV. Parcarea privata este disponibila gratuit.

Informatii

Vezi pe Harta

Cazare Sebis, Strada Plesa, nr. 22

Situată în Sebiș, Pensiunea Raiul Munților are un bar, WiFi gratuit, terasă și grădină. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar. Toate camerele pensiunii au dulap, TV cu ecran plat şi baie privată.

Informatii

Unitate turistica clasificata la 3 stele Vezi pe Harta

Cazare Sebis, Str. Ciutariei, nr. 34

Pensiunea Elena este amplasata in cadrul Bazei de agrement Paradis, la iesirea din Sebis spre Beliu . Pensiunea Elena  ofera o capacitate de 21 locuri de cazare: 6 camere duble cu baie proprie si balcon,cablu TV, internet la mansarda 9 locuri de cazare Sala pentru organizarea evenimentelor si terasa in aer liber. Organizam...

Informatii
 
     
 
 

Orasul Sebis se afla amplasat in partea de nord-est a judetului, la aproximativ 82 km fata de municipiul Arad, in depresiunea Buteni - Bocsig, la zona de contact cu dealurile Ciuntesti - Crocna, dealuri ce delimiteaza aceasta depresiune in partea ei nordica, avand o altitudine ce variaza intre 350 si 200 m.

Orasul Sebis constituie principala poarta de intrare in muntii Apuseni, fiind strabatut de drumul Arad - Brad - Deva, cu ramificatie spre Oradea. Este despartit de apele Vaii Dezna in doua cartiere. Pe malul drept Cartierul Vechi, pe malul stang Cartierul Nou, iar in directia Nord-Est, pe malul drept al Vaii Dezna se afla Cartierul Prajesti, care pana in 1968 era sat component.

Teritoriul este traversat de D.J. 792 B si D.J. 793 si de calea ferata Arad - Brad , orasul fiind astfel un nod de circulatie rutiera , iar din punct de vedere al legaturii catre statiunea balneo - climaterica Moneasa , este si un nod de circulatie feroviara . Din punct de vedere administrativ teritorial orasul Sebis este delimitat la Est de comuna Dezna , aflata la 11 km de oras pe soseaua Sebis - Moneasa , la Vest este delimitata de comuna Birsa situata la aproximativ 5 km pe soseaua Sebis - Arad, la Sud se invecineaza cu comuna Buteni , situata la 5 km de oras pe soseaua Sebis - Brad , la Nord - Vest de comuna Carand situata la 10 km de oras pe soseaua Sebis - Beliu , iar la Nord de comuna Ignesti situata la 8 km de oras.

Orasul Sebis este recunoscut in traditia de prelucrarea pieilor, prelucrarea lemnului, croitorie, prelucrari metalice, existand un excedent de forta de munca de diferite specialitati estimat in zona la 7.800 de persoane.

Potentialul economic al orasului, a cunoscut in ultimii 30 de ani o crestere constanta, aceasta fiind legata de aplicarea consecventa a unei politici prin care se urmarea cresterea rolului polarizator al orasului, in cadrul retelei de localitati a judetului, fapt favorizat si de amplasarea avantajoasa a orasului in cadrul retelei de localitati a judetului si de posibilitatea valorificarii fortei de munca din zona, prin existenta unei retele de comunicatii avand ca centru orasul Sebis. Odata cu dezvoltarea industriala si economica a orasului, s-a schimbat si structura repartitiei fortei de munca in localitate, rezultand o distributie a mai mult de jumatate din salariati in sectorul secundar si sectorul tertiar.